auping auronde header1

Auping Auronde kopen bij erkend Auping dealer Profita Comfortabel Wonen. Tijdloos design: Auping Auronde inmiddels al 40 jaar beroemd.

De Auping Auronde is de design klassieker van Auping. De Auping Auronde is geïntroduceerd in het jaar 1973 en sindsdien niet meer weg te denken uit de catalogus van Auping. Aan het oorspronkelijke ontwerp van de Auping Auronde is sinds de introductie weinig verandert. Het tijdloze ontwerp blijft nog altijd mooi met zijn herkenbare ronde vormen en eenvoud in de afwerking. Door de jaren heen zijn er wel nieuwe kleuren en accessoires bijgekomen.
 

auping auronde 11

 

Het ontwerp van de Auping Auronde is van de bekende designer: Frans de La Haye. "De vorm laat geen veranderingen toe en het design blijft altijd één beeld"; aldus Frans de la Haye. Koop een Auping Auronde en haal een echte design klassieker in huis waar u heel lang plezier van heeft.
 
Bent u naast een nieuw bed ook op zoek naar slaapkamer stoffering? Bijvoorbeeld laagpolig tapijt in uw slaapkamer of raamdecoratie zoals overgordijnen, inbetweens of Luxaflex jaloezieën? In onze uitgebreide vloerenstudio en gordijnenafdeling kunt u gemakkelijk combineren met de kleuren in uw slaapkamer.
 
Diverse kleuren en afwerkingen zijn mogelijk voor de Auping Auronde, zoals beits, vollak en hoogglans. In totaal 14 verschillende kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit 3 hoogtes;
 
  • Auping Auronde 1000: 35 cm
  • Auping Auronde 1500: 42 cm
  • Auping Auronde 2000: 48 cm
De hogere versies bieden extra comfort. De Auping Auronde is ook verkrijgbaar in een deelbare / uitschuifbare variant, en dankzij de modulaire opbouw is het bed op vele manieren uit te breiden, met een hoofdeind, achterwand of achter element en fraai te combineren met diverse accessoires, zoals een Auronde tafeltje of een Aureo bedlamp.

 

auping auronde 22

 
Profita Comfortabel Wonen maakt voor u ook complete slaapkamerkasten, ook op maat. Samen kijken we naar de mogelijkheden van de ruimte en geven we u advies over de diverse slaapkamerkasten. Wij tekenen voor u in 3D uw slaapkamerkast op maar, zodat u een beter beeld krijgt van slaapkamer. En als extra service komen wij gratis plaatsen en monteren. Meer zien van onze collectie: slaapkamerkasten.
 
De Auping Auronde is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Ook als ruime 1-persoons zoals 100 cm breed of 120 cm breed tot hele grote maten zoals 200 breed. In de Auping Auronde kunnen diverse types spiralen, zoals een verstelbare spiraalbodem en vlakke spiraalbodems.

auping auronde 7

Profita Comfortabel Wonen is al meer dan 50 jaar dé Auping dealer voor de regio Eindhoven en de Kempen. Wij zijn geen Auping Plaza, dus bij ons krijgt u onafhankelijk slaapadvies. En u geniet van de ervaring van een zelfstandige slaapspecialist. U bent van harte welkom voor het beste Auping advies in onze winkel.
 
De complete Auping collectie matrassen, boxsprings, spiraalbodems (zowel vlak als elektrisch verstelbaar) en Auping accessoires vind u bij Profita in de Auping studio. Profita is officieel Auping dealer en direct gelegen aan de snelweg. U kunt gratis parkeren voor de deur en de koffie staat klaar.

Breng een bezoek aan onze showroom om te ontdekken hoe fantastisch een Auping Auronde is.