auping boxspring header

Auping AVS Boxsprings. Auping boxspring Criade en Auping boxsprings Original.

slaapcomfort auping boxspring 5

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Het zorgt er voor dat u de volgende dag fris opstaat, maar ook heeft u meer energie en zit u beter in uw vel. Dankzij de ventilerende boxsprings van Auping kunt u voortaan iedere nacht heerlijk slapen! De opbouw van een boxspring zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam en een comfortabele nachtrust.

De nieuwe generatie boxsprings is voorzien van een luchtdoorlatende spiraalbodem, die zorgt voor een uitstekende ventilatie. Deze ventilatie zorgt voor een goede hygiëne en een lange levensduur van de matras. Om tot de juiste keuze te komen, kunt u bij ons alle soorten bedden uitproberen. Dankzij de vele mogelijkheden die wij u bieden is er altijd een bed dat voldoet aan uw wensen en past bij uw lichaam. In onze Auping studio hebben wij de gehele Auping boxspring collectie staan. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag en laten u de diverse mogelijkheden ervaren.

Auping original boxsprings zijn ook deelbaar te koop. Door middel van wieltjes kunt u uw bed eenvoudig in en uit elkaar rijden. Hierdoor kunt u gemakkelijk onder uw bed schoonmaken of uw bed opmaken. 

Auping Criade Boxspring

De Criade boxspring stel je geheel samen naar uw persoonlijke wensen. Het eigentijdse ontwerp gaat hand in hand met comfort. Dankzij de vele mogelijkheden en de variatie aan prachtige stoffen, kleuren, het unieke frame en diverse accessoires creëert u uw unieke Criade boxspring.

slaapcomfort auping boxspring 71
slaapcomfort auping boxspring 8

Auping Original Boxsprings

Met de vele keuzemogelijkheden van de Auping boxsprings kunt u het bed van uw dromen creëren! De Original boxspring is opgebouwd op een spiraal bodem. Dankzij de ademende spiraalbodem slaapt u altijd in een fris en schoon bed. Naast deze basis geven wij u verschillende opties, om de boxspring samen te stellen die bij u past. Om te beginnen heeft u de keuze uit de verschillende matrassen Dublin, Inizio, Cresto, Maestro en Vivo, in de diverse hardheden, soepel, medium of stevig. Daarnaast kunt u kiezen voor een vlakke of een elektrische verstelbare boxspring. Om een mooi geheel van de boxspring te maken kunnen de boxsprings en matrassen in 1 kleur gestoffeerd worden. Daarna komt er een comfortabele comfortschuim of latex topper op. 

slaapcomfort auping boxspring 3

Hoofdborden en voetborden

Met de decoratieve hoofd- en voetborden creëert u een prachtig totaalplaatje. Er zijn de hoofdborden Domenica, Dublin, Torino, Milano en Nice en voetbord Sienna.

 

Meer zien of kopen in onze webshop: Auping matrassen

Meer zien van onze collectie: Auping

Meer zien van onze collectie: Auping matrassen

Meer zien van onze collectie: Auping spiralen

Meer zien van onze collectie: zitcomfort