auping boxsprings bij auping dealer en slaapspeciaalzaak profita eindhoven

Auping Boxsprings. Auping boxspring Kiruna, Tone, Criade en Original.

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Het zorgt er voor dat u de volgende dag fris opstaat, maar ook heeft u meer energie en zit u beter in uw vel. Dankzij de ventilerende boxsprings van Auping kunt u voortaan iedere nacht heerlijk slapen! De opbouw van een boxspring zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam en een comfortabele nachtrust.
 
De nieuwe generatie boxsprings is voorzien van een luchtdoorlatende spiraalbodem, die zorgt voor een uitstekende ventilatie. Deze ventilatie zorgt voor een goede hygiëne en een lange levensduur van de matras. Om tot de juiste keuze te komen, kunt u bij ons alle soorten bedden uitproberen. Dankzij de vele mogelijkheden die wij u bieden is er altijd een bed dat voldoet aan uw wensen en past bij uw lichaam. In onze Auping studio hebben wij de gehele Auping boxspring collectie staan. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag en laten u de diverse mogelijkheden ervaren.
 
Auping original boxsprings zijn ook deelbaar te koop. Door middel van wieltjes kunt u uw bed eenvoudig in en uit elkaar rijden. Hierdoor kunt u gemakkelijk onder uw bed schoonmaken of uw bed opmaken. 

Auping Kiruna Boxspring

De Auping Kiruna Boxspring voorziet u van veel luxe. Bovendien zal deze boxspring ontzettend mooi staan in uw slaapkamer. In de showroom van Profita vindt u de Auping Kiruna Boxspring met het hoofdbord en het matras Unik. Het hoofdbord Unik heeft een klassieke uitstraling en is beschikbaar in diverse kleuren. Het matras Unik beschikt over een bijzondere combinatie van 2 type pocketveren, waardoor u een heerlijk slaapcomfort zult ervaren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust kijken bij ons in de showroom!

auping kiruna boxspring bij slaapspecialist profita in regio eindhoven


Auping Tone Boxspring

De Auping Tone is een slanke en eigentijdse boxspring. De opeenstapeling van kleurtinten in combinatie met de lage box geven Auping Tone een slanke uitstraling. De boxspring wordt gedragen door een sterk stalen frame met ronde poten. Het comfortabele 5-zone matras en luxe topper zorgen voor een perfecte ventilatie en ondersteuning tijdens het dromen. De verschillende kleurtonen uit dezelfde kleurfamilie op elkaar te stapelen krijgt Auping Tone zijn vorm.
 

Auping boxspring tone bij slaapcomfort specialist profita in regio eindhoven

Auping Criade Boxspring

De Criade boxspring stel je geheel samen naar uw persoonlijke wensen. Het eigentijdse ontwerp gaat hand in hand met comfort. Dankzij de vele mogelijkheden en de variatie aan prachtige stoffen, kleuren, het unieke frame en diverse accessoires creëert u uw unieke Criade boxspring.
 
Auping boxspring criade bij auping dealer profita in regio eindhoven
 

Auping Original Boxsprings

Met de vele keuzemogelijkheden van de Auping boxsprings kunt u het bed van uw dromen creëren! De Original boxspring is opgebouwd op een spiraalbodem. Dankzij de ademende spiraalbodem slaapt u altijd in een fris en schoon bed. Naast deze basis geven wij u verschillende opties, om de boxspring samen te stellen die bij u past. Om te beginnen heeft u de keuze uit de verschillende matrassen Inizio, Cresto, Maestro en Vivo, in de diverse hardheden, soepel, medium of stevig. Daarnaast kunt u kiezen voor een vlakke of een elektrische verstelbare boxspring. Om een mooi geheel van de boxspring te maken kunnen de boxsprings en matrassen in 1 kleur gestoffeerd worden. Daarna komt er een comfortabele comfortschuim, latex of visco topper op. U kunt kiezen uit comfort, prestige en deluxe.
 

Auping original boxspring bij beddenspeciaalzaak profita in regio eindhoven

Hoofdborden en voetborden

Met de decoratieve hoofd- en voetborden creëert u een prachtig totaalplaatje. Daarbij kunt u kiezen uit de hoofdborden Domenica, Dublin, Portofino, Nice en voetbord Sienna. 
 
Auping hoofdbord bij auping dealer profita in regio Eindhoven

 

Meer zien of kopen in onze webshop: Auping matrassen

Meer zien van onze collectie: Auping
 
Meer zien van onze collectie: Auping matrassen
 
Meer zien van onze collectie: Auping spiralen
 
Meer zien van onze collectie: zitcomfort