Auping Royal bed bij beddenspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Auping Royal

De Auping Royal kunt u in de showroom van winkel Profita Comfortabel Wonen bekijken. Auping Royal is een modern bed met een uniek design. Bij Profita, erkend Auping dealer in regio Eindhoven, kunt u de Auping bedden zelf zien en ervaren.

De Auping Royal is een modern bed met een uniek design. Deze bijzondere uitstraling wordt gecreëerd door de ronde poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen. U kunt kiezen uit een groot aantal stoffen en kleuren, waardoor u de Auping Royal volledig naar persoonlijke smaak kunt samenstellen. Maar ook heeft u de keuze uit de kleur poedercoat van het frame en de keuze uit een houten of een gestoffeerd hoofdbord. Om het bed helemaal af te maken, kunt u nog een tafeltje of een leeslampje toevoegen.

Auping Royal bij erkend Auping dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Ook het slaapcomfort is van hoogwaardig niveau. Het comfort is namelijk individueel te bepalen door de moderne technische functies. Uw favoriete slaapstand en zitstand worden onthouden voor uw gemak. Daarnaast kunt u kiezen voor een 2-motorige of 5-motorige Smart base. Zelfs uw schouder kan goed wegzakken, door de bijzondere schouderzone die verwerkt is in de spiraalbodem. Deze schouderzone beweegt namelijk mee met uw lighouding. Op naar een goede nachtrust!