hoofdkussens header

Hoofdkussens van Silvana Latex Bliss Tempur en Auping. Kussens met ganzendons of eendendons. Kussen met latex kernen en vulling met ganzendons. Profita Comfortabel Wonen is erkend dealer van diverse topmerken hoofd kussens. 

Een hoofdkussen is de finishing touch van uw matras. Het Silvana support hoofdkussen is speciaal gemaakt om de juiste ondersteuning aan uw hoofd- en nekwervels te geven. Daardoor ligt u in de juiste houding waardoor u nog beter uitrust tijdens uw slaap. Er is voor elk postuur een Silvana support hoofdkussen met de goede dikte en zachtheid voor uw lichaam. Uniek van dit kussen is de ingebouwde nekrol die het vervormen van het kussen voorkomt. Een goede hoofdkussen molton hoes verlengt de levensduur van uw waardevolle kussen. Normaal is een hoofdkussen 60/70, Silvana heeft echter speciaal voor de langere onder ons de maat 40/70 gemaakt zodat u comfortabel kunt liggen.

Silvana kussens kopen in de regio Eindhoven bij dealer Profita Comfortabel WonenSilvana Cristal hoofdkussen
Grote collectie hoofd kussens van topmerken bij Profita dealer van Auping Latex Bliss Silvana TempurSilvana Saphir hoofdkussen
Silvana Emerald hoofdkussen

 

 

Silvana Support, proefslaap dealer.

 

Silvana hoofdkussens te koop en te ervaren bij ons in de winkel.

Een donzen hoofdkussen draagt bij aan een fijne nachtrust. Een donzen kussen biedt u luchtige ondersteuning voor uw nek/hoofd. De donzen kussens bij Profita Comfortabel Wonen zijn vaak antiallergisch behandelt. Profita heeft een eigen collectie aan donzen hoofdkussen voor u beschikbaar. Hoofdkussens van dons en veren hebben een goede vochtregulatie en zijn goed vervormbaar.

 

Hoofd kussens bij Profita met dons synthetisch of tempur vullingProfita Ambassador hoofdkussen
Donzen kussens met een latex versteviging er in bij winkel Profita Comfortabel Wonen in de regio EindhovenProfita Imperior hoofdkussen
Profita Souplesse hoofdkussen

 

Profita donzen hoofdkussens direct online kopen in de webshop woon-winkel.nl 

Samen met onze adviseurs bekijken we welk hoofdkussen nu voor u het beste geschikt is. Elk mens slaapt op zijn eigen manier. Zo heeft een rugslaper een wat hoger kussen nodig dan een zijslaper. Een zijslaper heeft juist wat meer stevigheid nodig. Wat belangrijk is om te weten, is dat een hoofdkussen uw wervelkolom de juiste ondersteuning biedt bij iedere houding.

 

Tempur Classic hoofdkussen
Tempur kussens kopen bij dealer Profita voor Eindhoven en omgeving. Gratis parkeren voor de deur.Tempur Ombracio hoofdkussen
Tempur Pillow hoofdkussen

 

Hoofdkussens van Tempur online kopen in onze webshop woon-winkel.nl

Tempur hoofdkussens zijn hypoallergeen. Het temperatuurgevoelige materiaal dat in Tempur kussens wordt gebruikt, wordt zacht in reactie op uw lichaamswarmte. Bij Profita Comfortabel Wonen treft u het gehele hoofdkussen assortiment van Tempur aan. U kunt zelfs onze hoofdkussens voor enkele dagen op proef nemen.