WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

lifetime merken header 1

Lifetime Experience Shop Profita biedt u kinderbedden in wit, whitewash en greywash. Life Time kinderbedden, kinderkamers en kinderaccessoires bij Profita Comfortabel Wonen. Lifetime bed, ledikant, hemelbed, minihoogslapers, halfhoogslapers en hoogslapers te bekijken in onze winkel in Waalre (tegen Eindhoven).

Life time kidsrooms hemelbedden, stapelbedden, hutbedden, boekenkasten, kledingkasten.

LifeTime heeft diverse thema bedden in de collectie, zoals het Kajuitbed, Family bed, Hideout bed, Climb&Slide bed en het Hangout speelhutbed. Alle bijpassende Lifetime accessoires zoals voile's, klamboe's en leuke bed fronten voor uw kinderkamer kunt u ook direct kopen in onze Lifetime showroom. Bezoek onze Lifetime kidsrooms studio in Waalre.

catalogus frontpage jpuy5gc 

Klik op deze link om de catalogus te bekijken

Direct online Lifetime kinderkamers kopen in onze webshop.

Lifetime: voor iedere jongen en meisje een prachtige kinderkamer om heerlijk in weg te dromen!

U heeft een uitgebreide keuze Lifetime kinderbedden bestaande uit diverse themabedden. Elke Life time kinderkamer is compleet in te richten met bijpassende accessoires die bij ieder thema los te bestellen zijn.

lifetime kidsrooms kinderkamers en kinderbedden

Life Time basisbedden.

Life Time basisbed. Elk kinderbed van Life Time kidsrooms bestaat uit een basisbed. Het basisbed van Lifetime is de basis van elk bed. Standaard wordt een Lifetime bed geleverd met een lattenbodem. Een basisbed bestaat uit een kop- en voeteinde en één lange zijde voor de achterkant tegen de muur. Vanuit het Lifetime basisbed kunt u doorbouwen, uitbreiden en variëren tot een halfhoogslaper, hoogslaper, hemelbed en meer. Als u de keuze maakt voor een stapelbed dan bestaat het stapelbed van Lifetime uit twee basisbedden met een ombouwpakket. U kunt hier later altijd weer twee gewone lifetime basisbedden van maken.

 

Lifetime Halfhoogslaper "Hideout".

Durf jij wat hoger te slapen? Dit halfhoge hutbed zal je avonturen naar het ultieme niveau brengen. De trapladder geeft je een veilige weg naar je bed. En biedt u veel opslagruimte.

lifetime hideout

Lifetime Kajuitbed "Climb & Slide".

Dit super stoere kinderbed heeft het allemaal! Veilig slapen, veel speel- en opbergruimte onder het bed. Wil je het nog cooler maken? Voeg een hutbedconstructie of een constructie met 4 posters toe.

lifetime climb and slide1

Lifetime Halfhoogslaper "Funland".

Laat het spel beginnen met dit mooie gordijn onder je bed. De mooie velours details zorgen voor een heerlijke touch.

lifetime funland

Lifetime Stapelbed "Bunkerbed".

Slapen met je broertje of zusje in 1 kamer, of heb je heel vaak een logeerfeestje bij jou thuis? Dit stapelbed is dan super gezellig! Een kinderbed voor 2! De rechte trap spaart wat ruimte in de kamer.

lifetime bunkerbed

 

Lifetime Halfhoogslaper "Dino".

Stap je Dino-kamer binnen en laat het avontuur beginnen met dit coole speelgordijn onder je halfhoge bed.

lifetime dino

Lifetime Kajuitbed met opbergmodule.

Life Time Kajuitbed met een opbergmodule. Stoer kajuitbed met opbergkastjes. Dit kajuitbed is zeer geschikt voor kleinere slaapkamers. Er is onder het bed genoeg opbergruimte beschikbaar, en als we het kinderbed later verhuizen naar een grotere kamer, kunnen we de opbergmodule gebruiken als wandkast of televisiemeubel. De deurtjes en lades zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

lifetime kinderkamers kajuit bed

Lifetime Stapelbed "Family".

Life Time Stapelbed Family. Praktisch stoer stapelbed met slaapplaatsen voor 3 of 4 personen. Het onderste Lifetime bed is een bed van 140 cm x 200 cm met daarop bevestigd een Lifetime basisbed. Het Lifetime Stapelbed Family is ook nog uit te breiden met een onderschuifbed of opberglade voor alle speelgoed of de slaapspullen van een logee.

slaapcomfort kimderslaapkamers lifetime family bed 1

Lifetime Hoogslaper.

Life Time Hoogslaper met een werkblad voor een bureau eronder. De Hoogslaper van Lifetime is 177 cm hoog. Ideaal dus om er een bureau onder te plaatsen. Zo bespaar je enorm veel ruimte in de kinderkamer. En maak je een werkplek, om te studeren, onder je bed. Het bureau werkblad loopt over de gehele 2 meter van het basisbed. Daar kunnen dus veel studieboeken op. En natuurlijk ook je favoriete knuffels.

lifetime kinderkamer hoogslaper met bureau 

 

Lifetime Kajuitbed.

Life Time kajuitbed met logeerbed. Modern Lifetime basisbed met 2 extra slaapplekken voor de logés. Een super leuk basisbed met een verhogingsset, zodat er precies 2 slaapbedden onder passen. Of 1 extra slaapplek en 1 bedlade voor het speelgoed en de slaapspullen van de logee.

slaapcomfort kinderslaapkamers lifetime kajuitbed2

Lifetime Hangout.

Een stoer avonturenbed met bovenop een eigen speelruimte. Ook de Hangout van Life Time bestaat uit een basisbed met daar bovenop een speelruimte. Eventueel ook in te delen met een matras als extra slaapplek. Dit is jouw Hangout.

lifetime kinderkamers hangout

Lifetime 4-in-1 combinatiebed

Het 4-in-1 combinatiebed van Lifetime is makkelijk aan te passen aan de behoeften van uw kind. Door het bed op een andere manier in elkaar te zetten, kunt u er een ander bedtype van maken. Het eerste bedtype is laag aan de grond, wat zorgt voor een veilige plaats om te spelen en slapen voor uw kind.

Lifetime 4-in-1 combinatiebed te koop bij Profita Comfortabel Wonen

 

Lifetime heeft het complete programma ledikant, hemelbed, stapelbed of (mini) halfhoogslaper, hoogslaper en stapelbed inclusief bijpassende draaideur kasten en boekenkasten. Thema accessoires voor in de kamer leverbaar evenals stoere bureaus. Ledikanten ook verkrijgbaar op 210 en 220 lengte en tot 120 breed!

De Lifetime ledikanten zijn verkrijgbaar in afwijkende maten. Neem daarvoor contact met ons op.

Bezoek onze gespecialiseerde beddenwinkel bij Eindhoven om deze prachtige kinderkamers zelf te zien en ervaren.