lifetime merken header 1

Lifetime Experience Shop Profita biedt u kinderbedden in wit, whitewash en greywash. Life Time kinderbedden, kinderkamers en kinderaccessoires bij Profita Comfortabel Wonen. Lifetime bed, ledikant, hemelbed, minihoogslapers, halfhoogslapers en hoogslapers te bekijken in onze winkel in Waalre (tegen Eindhoven).

Life time kidsrooms hemelbedden, stapelbedden, hutbedden, boekenkasten, kledingkasten.

LifeTime heeft diverse thema bedden in de collectie, zoals het Kajuitbed, Family bed, Boomhutbed, Pocahontas, Camp Canyon, Sugar Pie, bed en het Hangout speelhutbed. Alle bijpassende Lifetime accessoires zoals voile's, klamboe's en leuke bed fronten voor uw kinderkamer kunt u ook direct kopen in onze Lifetime showroom. Bezoek onze Lifetime kidsrooms studio in Waalre.

catalogus 20192020 

Klik op deze link om de catalogus te bekijken

Direct online Lifetime kinderkamers kopen in onze webshop.

Lifetime: voor iedere jongen en meisje een prachtige kinderkamer om heerlijk in weg te dromen!

U heeft een uitgebreide keuze Lifetime kinderbedden bestaande uit diverse themabedden. Elke Life time kinderkamer is compleet in te richten met bijpassende accessoires die bij ieder thema los te bestellen zijn.

lifetime kidsrooms kinderkamers en kinderbedden

Life Time basisbedden.

Life Time basisbed. Elk kinderbed van Life Time kidsrooms bestaat uit een basisbed. Het basisbed van Lifetime is de basis van elk bed. Standaard wordt een Lifetime bed geleverd met een lattenbodem. Een basisbed bestaat uit een kop- en voeteinde en één lange zijde voor de achterkant tegen de muur. Vanuit het Lifetime basisbed kunt u doorbouwen, uitbreiden en variëren tot een halfhoogslaper, hoogslaper, hemelbed en meer. Als u de keuze maakt voor een stapelbed dan bestaat het stapelbed van Lifetime uit twee basisbedden met een ombouwpakket. U kunt hier later altijd weer twee gewone lifetime basisbedden van maken.   

Lifetime Kajuitbed met opbergmodule.

Life Time Kajuitbed met een opbergmodule. Stoer kajuitbed met opbergkastjes. Dit kajuitbed is zeer geschikt voor kleinere slaapkamers. Er is onder het bed genoeg opbergruimte beschikbaar, en als we het kinderbed later verhuizen naar een grotere kamer, kunnen we de opbergmodule gebruiken als wandkast of televisiemeubel. De deurtjes en lades zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

lifetime kinderkamers kajuit bed

Lifetime Stapelbed "FAMILY".

Life Time Stapelbed Family. Praktisch stoer stapelbed met slaapplaatsen voor 3 of 4 personen. Het onderste Lifetime bed is een bed van 140 cm x 200 cm met daarop bevestigd een Lifetime basisbed. Het Lifetime Stapelbed Family is ook nog uit te breiden met een onderschuifbed of opberglade voor alle speelgoed of de slaapspullen van een logee.

slaapcomfort kimderslaapkamers lifetime family bed 1

Lifetime Hoogslaper met bureau eronder.

Life Time Hoogslaper met een werkblad voor een bureau eronder. De Hoogslaper van Lifetime is 177 cm hoog. Ideaal dus om er een bureau onder te plaatsen. Zo bespaar je enorm veel ruimte in de kinderkamer. En maak je een werkplek, om te studeren, onder je bed. Het bureau werkblad loopt over de gehele 2 meter van het basisbed. Daar kunnen dus veel studieboeken op. En natuurlijk ook je favoriete knuffels.

lifetime kinderkamer hoogslaper met bureau 

Lifetime Play and Store.

Lifetime hoogslaper met daaronder het Play and Store meubel. Voor veel functionaliteit en ruimte is dit meubel een ideale keuze. Push and pull het meubel om lekker te spelen, huiswerk te maken of te gamen. Als je klaar bent met spelen, of je huiswerk is af, duw je de tafel en bank gewoon weer terug en ziet het er weer opgeruimd uit. Dit fantastische meubel misstaat natuurlijk ook niet in de woonkamer. Creativiteit kent geen grenzen bij het gebruik van dit meubel. 

lifetime kinderkamers play and store

Lifetime Sugar Pie halfhoogslaper.

Lifetime Sugar Pie halfhoogslaper met een speelgordijn en een standaard front met een fronthoes Sugar Pie. Maak dit bed compleet met een speelmatras, kussens en poefjes. De speelgordijnen zijn gemakkelijk opzij te schuiven. Een echte speelhut voor meisjes. Voor het slapen gaan nog even spelen. Verkrijgbaar met een schuine of een rechte trap. Sugar Pie kinderbed voor de liefste meisjes!

lifetime kinderkamers sugar pie

Lifetime Basisbed Kajuitbed met Logeerbedden.

Life Time kajuitbed met logeerbed. Modern Lifetime basisbed met 2 extra slaapplekken voor de logés. Een super leuk basisbed met een verhogingsset, zodat er precies 2 slaapbedden onder passen. Of 1 extra slaapplek en 1 bedlade voor het speelgoed en de slaapspullen van de logee.

slaapcomfort kinderslaapkamers lifetime kajuitbed2

Lifetime Hangout.

Een stoer avonturenbed met bovenop een eigen speelruimte. Ook de Hangout van Life Time bestaat uit een basisbed met daar bovenop een speelruimte. Eventueel ook in te delen met een matras als extra slaapplek. Dit is jouw Hangout.

lifetime kinderkamers hangout

Lifetime Adventure.

Halfhoogslaper met speelgordijn Adventure. Maak je klaar voor een ontdekkingsreis in deze coole kamer en neem je vrienden mee, het wordt een reis om nooit te vergeten! Maak je kamer extra stoer met de Adventure zitzak of poef, dekbedovertrek en stoere kussens.

slaapcomfort kinderslaapkamers lifetime adverture

Lifetime Boomhutbed.

Het Lifetime Boomhutbed is op verschillende manieren te bouwen. Maak van je basisbed een boomhutbed, of van je kajuitbed een boomhutbed of zelfs van jou minihoogslaper een boomhutbed met loopplank. Betreed de loopplank en klim direct in je eigen boomhut. Het grote voordeel is: in jouw boomhut is het altijd droog. Het stoere boomhutbed van Lifetime is zeer leuk voor jongens en voor meiden. Bekijk het Lifetime boomhutbed in onze showroom.

slaapcomfort kinderslaapkamers lifetime treehouse

Lifetime Silversparkle.

Lifetime Silversparkle zegt al genoeg. De Silversparkle is een heel leuk romantisch kinderbed. Een stoer stevig en praktisch bed. Ook de Silversparkle is verkrijgbaar als basisbed, kajuitbed en minihoogslaper. Je voelt je als een prinses in je eigen Lifetime Hutbed Silversparkle.

slaapcomfort kinderslaapkamers lifetime silversparkle2

Lifetime 4-in-1 combinatiebed

Het 4-in-1 combinatiebed van Lifetime is makkelijk aan te passen aan de behoeften van uw kind. Door het bed op een andere manier in elkaar te zetten, kunt u er een ander bedtype van maken. Het eerste bedtype is laag aan de grond, wat zorgt voor een veilige plaats om te spelen en slapen voor uw kind.

Lifetime 4-in-1 combinatiebed te koop bij Profita Comfortabel Wonen

 

Lifetime heeft het complete programma ledikant, hemelbed, stapelbed of (mini) halfhoogslaper, hoogslaper en stapelbed inclusief bijpassende draaideur kasten en boekenkasten. Thema accessoires voor in de kamer leverbaar evenals stoere bureaus. Ledikanten ook verkrijgbaar op 210 en 220 lengte en tot 120 breed!

De Lifetime ledikanten zijn verkrijgbaar in afwijkende maten. Neem daarvoor contact met ons op.

Bezoek onze gespecialiseerde beddenwinkel bij Eindhoven om deze prachtige kinderkamers zelf te zien en ervaren.