header musterring slapen

Musterring slaapkamers verkrijgbaar bij uw beddenspecialist Profita Comfortabel Wonen in de regio Eindhoven. Musterring bedden kleding kasten nachtkastjes en kommodes IVA San Diego Aliga en Bilbao. Slaapkamerkasten programma Nevada.

slaapcomfort homepage musterring slaapkamer collectie

Musterring slaapkamer collectie IVA bedden nachtkastjes en kledingkasten

Model IVA uit de slaapkamer collectie van Musterring is een slaapkamer indeling gericht op functionaliteit. Vooral de slaapkamer kast indeling is praktisch en creëert ruimte voor uw kleding en meer. In de kastdeuren kunt u ondere andere kiezen voor ruimtebesparende kledingroeden of legplanken. Een andere belangrijk element van de Musterring IVA slaapkamers is de kleurafwerking. De hoofdkleur van de Mustering bedden, kasten en accessoires de is kleur Polar White aangevuld met natuurlijke houtkleuren.

Musterring complete slaapkamers Iva collectie bij profita comfortabel wonen

Musterring complete slaapkamerinrichting collectie Iva

Musterring slaapkamer San Diego: een strak ogend bed met hoogwaardig comfort

In onze showroom hebben wij de slaapopstelling San Diego van Musterring staan. Dit bed beschikt over een gestoffeerd hoofddeel met hoogwaardig kunstleder. De subtiele metaalbeugel aan de voet en het gestoffeerde hoofddeel maken dit bed een modern pluspunt in uw slaapkamer. Er is veel mogelijk; u kunt kiezen voor verschillende bijpassende kleding kasten of dressoirs. U bent welkom in onze winkel voor een advies op maat.

Musterring slaapkamer San Diego nu in showroom Profita Comfortabel Wonen regio Eindhoven

Musterring biedt u alles voor een mooie en complete woninginrichting

Musterring complete slaapkamers bij Profita Comfortabel Wonen. Naast de Musterring slaapkamers hebben we ook een ruime Musterring woonkamer studio. U kunt uw gehele woning inrichten met de collectie van Musterring. U bent van harte welkom bij Profita Comfortabel Wonen, de meubelzaak in de regio Eindhoven.


Meer zien van onze collectie: Musterring

Meer zien van onze collectie: slaapkamers

Musterring bedden rechtstreeks kopen in onze webshop

Meer zien van onze collectie: topmerken