pullman merken header 1

Pullman matrassen, Pullman boxsprings, Pullman bedden bij slaapspecialist Profita regio Eindhoven.
Als erkend Pullman dealer vindt u bij ons de matrassen en boxsprings Pullman Goldline, Pullman Silverline en Pullman Express.


Pullman bedden: uitvinder van lekker slapen.

Pullman ontwikkelde als eerste een matras met binnenvering en was de uitvinder van de bekende Pullman vering. Deze kennis paste George Pullman toe in de eerste echte luxe 'slaap' treincoupé in het jaar 1858, de befaamde "Pullman treinen". Het hoogwaardige vakmanschap van Pullman heeft zich door de jaren heen bewezen en geleid tot de hedendaagse Pullman collectie; Pullman Goldline, Pullman Silverline, Pullman Boxspring All Inclusive en Pullman Boxspring Starline. Profita "uw bedden specialist voor de regio Eindhoven" biedt u als jarenlang erkend Pullman dealer de mogelijkheid de Pullman collectie zelf te ervaren in onze showroom waar onze adviseurs u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Bij ons kunt u zelf voelen dat u op Pullman boxsprings en matrassen kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

slaapcomfort homepage pullman slaapkamer collectie jpg 1

Pullman boxsprings

Pullman boxsprings geven slaapcomfort op ongekend hoog niveau. Een Pullman boxspring veert over het totale bedoppervlak mee. Een bijkomend voordeel van de constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Profita biedt u in de showroom de Pullman boxsprings Goldline, Silverline, All Inclusive en Starline. U maakt uw Pullman bed helemaal compleet met een prachtig hoofdbord, dat naar wens ook geheel gestoffeerd kan worden. Deze kunt u dan dus ook vrijstaand plaatsen. Daarnaast zijn er diverse modellen hoofdborden bij de Pullman boxsprings te kiezen. Pullman boxsprings zijn verkrijgbaar in zowel vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering. Om comfortabel te kunnen lezen, televisie kijken of ontbijten in bed is een elektrisch verstelbare Pullman boxspring ideaal. Daarnaast krijgt u voor uw (nacht)rust, op uw boxspring maar liefst 25 jaar garantie op frame en veerbreuk.

slaapcomfort homepage pullman slaapkamer collectie 4 

 

Komt u gerust eens kennismaken met de vele Pullman bekledingsstoffen waarmee we uw nieuwe Pullman boxspring perfect op uw smaak en interieur af kunnen stemmen. Een Pullman boxspring staat garant voor jarenlang slaapplezier. In onze bedden speciaal zaak geven onze verkoopadviseurs u graag persoonlijk en deskundig advies.

/slaapcomfort homepage pullman slaapkamer collectie

Pullman matrassen

Pullman matrassen voor een persoonlijk slaapcomfort dankzij het ingenieuze Inside en Advanced Dynamic pocket veer systeem. Ongeëvenaard en uniek. De Pullman matrassen collectie bestaat uit Pullman Goldline matrassen met 364 comfortzones Inside pocket en ambachtelijk genopt, de Pullman Silverline matrassen met Advanced Dynamic pocketvering en de Pullman All-Inclusive matrassen met Advanced Dynamic pocket vering. Alle matrassen bevatten een antiallergische binnenbekleding en zijn behandeld met Sensity®, wat op een natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Ook biedt Pullman de mogelijkheid om hun matrassen door middel van een ritssluiting aan elkaar te koppelen, met een "overslag" die over de rits wordt bevestigd. Profita biedt u in de showroom de Pullman matrassen Goldline, Silverline en de Pullman All-Inclusive matrassen. Alle materialen die Pullman gebruikt in haar matrassen worden geheel CFK-vrij geproduceerd. Net als bij de boxsprings biedt Pullman een zeer uitgebreide keuze in modellen: Goldline Grandeur, Goldline Luxury, Goldline Excellence, Goldline Premier, Silverline Luxury en Silverline Excellence.

Pullman matrassen Goldline Silverline en All Inclusive

Pullman Goldline matras handgenopt met verluchtings gaten

Pullman Comfort Topper

De Comfort Toppers van Pullman zijn een extra comfortlaag die u op uw matraas plaatst, zorgvuldig opgebouwd uit uitsluitend de beste materialen. Pullman biedt de keuze uit 4 Comfort Toppers: Goldline Comfort Topper Pocket (10cm), Goldline Comfort Topper Natuurlatex (9cm), Silverline Comfort Topper Latex (7cm) en Comfort Topper Comfortschuim (6cm). Uw bed wordt voorzien van een laag luxe en zachtheid met Sensity technologie die uw bed schoon en fris houdt. Komt u bij ons langs om te ervaren hoe ieder matras u omhelst met comfort. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keus.

Pullman Comfort Toppers Goldline Silverline All Inclusive line

Pullman Goldline topper met natuurlatex

 

De hele collectie Pullman matrassen en boxsprings vindt u bij slaap specialist Profita in de regio Eindhoven. Profita is officieel Pullman dealer en direct gelegen aan de snelweg, dus goed bereikbaar en u kunt er altijd gratis voor de deur parkeren. Vanuit Eindhoven ligt onze slaap speciaalzaak aan het einde van de Aalsterweg te Aalst-Waalre.

Meer zien van onze collectie: Pullman boxsprings

Meer zien van onze collectie: Pullman matrassen

Meer zien van onze collectie: slaapcomfort

Profita levert ook Auping boxsprings in de regio Eindhoven en Noord-Brabant.