pullman winkel Eindhoven erkend dealer

Pullman.

Pullman : uitvinder van lekker slapen.

Pullman ontwikkelde als eerste een matras met binnenvering en was de uitvinder van de bekende Pullman vering. Deze kennis paste George Pullman toe in de eerste echte luxe 'slaap' treincoupé in het jaar 1858, de befaamde "Pullman treinen". Het hoogwaardige vakmanschap van Pullman heeft zich door de jaren heen bewezen en geleid tot de hedendaagse Pullman collectie: Pullman Goldline, Pullman Silverline, Pullman Original en de actieset Pullman Express. Profita "uw beddenspecialist voor de regio Eindhoven" biedt u als jarenlang erkend Pullman dealer de mogelijkheid de Pullman collectie zelf te ervaren in onze showroom waar onze adviseurs u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Bij ons kunt u zelf voelen dat u op Pullman boxsprings en matrassen kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

 

Pullman Express Leeds Boxspring

De Pullman Express kunt u gemakkelijk in 4 stappen zelf samenstellen. Daarbij heeft u de keuze uit een aantal matrassen, de optie vast of verstelbare elektrische boxspring, een aantal comforttoppers en u kunt de boxspring volledig compleet maken door uw eigen smaak erop toe te passen. Dat wil zeggen dat u nog specifieke keuzes kunt maken voor het hoofdbord, de poten en de bekleding.  
 

pullman boxspring express leeds bij Profita in omgeving Eindhoven

Pullman boxsprings

Pullman boxsprings geven slaapcomfort op ongekend hoog niveau. Een Pullman boxspring veert over het totale bedoppervlak mee. Een bijkomend voordeel van de constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Profita biedt u in de showroom de Pullman boxsprings Goldline, Silverline, Original en Express. U maakt uw Pullman bed helemaal compleet met een prachtig hoofdbord, dat naar wens ook geheel gestoffeerd kan worden. Deze kunt u dan dus ook vrijstaand plaatsen. Daarnaast zijn er diverse modellen hoofdborden bij de Pullman boxsprings te kiezen. Pullman boxsprings zijn verkrijgbaar in zowel vaste en elektrisch verstelbare uitvoering. Om comfortabel te kunnen lezen, televisie kijken of ontbijten in bed is een elektrisch verstelbare Pullman boxspring ideaal. Daarnaast krijgt u voor uw (nacht)rust, op uw boxspring maar liefst 25 jaar garantie op frame en veerbreuk.
 
Komt u gerust eens kennismaken met de vele Pullman bekledingsstoffen waarmee we uw nieuwe Pullman boxspring perfect op uw smaak en interieur af kunnen stemmen. Een Pullman boxspring staat garant voor jarenlang slaapplezier. In onze bedden speciaalzaak geven onze verkoopadviseurs u graag persoonlijk en deskundig advies.
 
cleveland boxspring pullman bij slaapspecialist profita in regio eindhoven

Pullman matrassen

Pullman matrassen voor een persoonlijk slaapcomfort dankzij het ingenieuze Pullman veersysteem. Ongeëvenaard en uniek. De Pullman matrassen collectie bestaat uit het Pullman Goldline matras, Silverline matrassen en Original matrassen, alle voorzien van comfortzones en afwisselend met gezoneerde Inside Pocketvering of honinggraat pocketvering. Daarnaast wordt een deel van de Pullman matrassen collectie ambachtelijk genopt. Alle matrassen zijn ook leverbaar met antiallergische binnenbekleding en zijn behandeld met Sensity®, wat op een natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Ook biedt Pullman de mogelijkheid om hun matrassen aan elkaar te koppelen. Profita biedt u in de showroom het Pullman matras Goldline, de Pullman Silverline matrassen Premier, Excellence, Luxury, Allure, Master en Royal en de Pullman Original matrassen Elan, Evoke en Elect.
 
pullman original matrassen collectie bij beddenspeciaalzaak profita eindhoven

 

Pullman Original matras handgenopt met verluchtingsgaten

Pullman Comforttopper

De Comforttoppers van Pullman zijn een extra comfortlaag die u op uw matras plaatst, zorgvuldig opgebouwd uit uitsluitend de beste materialen. Pullman biedt de keuze uit 4 comforttoppers: comfortschuim, latex, natuurlatex en pocket. Voor verstelbare boxsprings is er ook een split uitvoering. Uw bed wordt voorzien van een laag luxe en zachtheid met deze heerlijke comforttoppers. Komt u bij ons langs om te ervaren hoe ieder matras u omhelst met comfort. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keus.
 

Pullman Comfort Toppers Goldline Silverline Original bij profita in omgeving Eindhoven

Pullman Silverline topper met natuurlatex

 

De hele collectie Pullman matrassen en boxsprings vindt u bij slaapspecialist Profita in de regio Eindhoven. Profita is officieel Pullman dealer en direct gelegen aan de snelweg, dus goed bereikbaar en u kunt er altijd gratis voor de deur parkeren. Vanuit Eindhoven ligt onze slaap speciaalzaak aan het einde van de Aalsterweg te Aalst-Waalre.
 
Pullman matrassen, Pullman boxsprings, Pullman bedden bij slaapspecialist Profita regio Eindhoven.
Als erkend Pullman dealer vindt u bij ons de matrassen en boxsprings Pullman Goldline, Pullman Silverline, Pullman Original en Pullman Express.

 

Meer zien van onze collectie: Pullman boxsprings
 
Meer zien van onze collectie: Pullman matrassen
 
Meer zien van onze collectie: slaapcomfort
 
Profita levert ook Auping boxsprings in de regio Eindhoven en Noord-Brabant.