slaapkamer kast header

Slaapkamerkasten, garderobekasten en kledingkasten vele maten mogelijk, naar uw wens. Draaideurkasten, vouwdeurkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten ook op maat. Topmerken kasten als Poliform, Nolte, Slizing, Bruynzeel, Vroomshoop, Musterring gemeten en voor u geplaatst van Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven tot Eindhoven, Son, Best en omgeving.

Profita heeft verschillende programma's voor uw slaapkamerkast op maat. Topmerken zoals Bruynzeel, Slizing, Musterring, Poliform, Nolte en Vroomshoop bieden u programma's slaapkamerkasten en kledingkasten geheel naar uw wensen in vele maten en vakkundig door ons geplaatst.

Kleding en slaapkamer kasten op maat gemaakt - ontwerpen met 3d planner - Aalst WaalreDraaideurkasten in vele maten
Slaapkamerkasten Musterring regio Eindhoven bij dealer Profita Comfortabel WonenKasten in vele maten

De mogelijkheden van slaapkamerkasten, garderobekasten en kledingkasten op maat

Alles is mogelijk met onze slaapkamer en kleding kasten. Een ruime keuze in maatwerk. kleuren en accessoires. Draaideurkasten, vouwdeurkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten (walk in closet). Wilt u spiegels op uw kast, ingebouwde verlichting of meer binnenlades of schoenenrekken , u hoeft het maar te zeggen. Uw persoonlijke adviseur bij Profita laat u graag alle mogelijkheden voor uw nieuwe kledingkast.

Slaapkamer kasten op maat gemaakt musterring nolte fikszo vroomshhopKasten en inloopkasten in vele maten
Slaapkamer kasten woonkamer kasten op maat bij winkel voor Eindhoven en omeving Profita Comfortabel WonenVouwdeurkasten in vele maten

Ontwerpen van de slaapkamerkast op maat.

Profita Comfortabel Wonen werkt samen met kwalitatief kundige leveranciers. Samen met u kunnen onze adviseurs door middel van een 3d planner uw slaapkamer kast geheel naar uw wens samenstellen of ontwerpen, zó ziet u meteen hoe uw nieuwe kledingkast op maat er uit komt te zien.

Slizing kast op maatKledingkasten voor schuine wanden op maatSlizing Musterring en Nolte kasten op maat gemaakt bij winkel Profita regio EindhovenInloopkasten op maat

Heeft u een huis met een zolder met een schuin dak? Of heeft u een ruimte met schuine muren? Bij Profita Comfortabel Wonen maken we samen met u een kledingkast op maat, welke exact aansluit op uw ruimte. Onze deskundige verkoopmedewerkers gaan met de door u gevraagde maten aan de slag en kunnen uw kast geheel aanpassen aan uw wensen. Met een speciaal computerprogramma wordt uw kast nauwkeurig op maat gerealiseerd zodat die precies past onder uw schuine dak. 

Poliform Sand kast kledingkast opbergkast 4 deurs 6 deurs 8 deurs kopen bij showroom Profita nabij Eindhoven

Wilt u een inloopkast, slaapkamerkast of kledingkast op maat kopen ? Dan maken wij met u een plan en komen daarna bij u inmeten. Is de kast eenmaal gereed, dan komen wij deze bij u thuis monteren. Alle kasten op maat worden dus altijd door ons zelf ingemeten en geplaatst, We nemen u dus al het werk uit handen zodat u fijn kunt genieten van uw nieuwe kledingkast op maat.

Poliform walk-in slaapkamerkasten bij dealer Profita Comfortabel WonenSlaapkamerkasten op maat

Slaapkamerkasten en kledingkasten zijn te kiezen met houten deuren, glazen deuren of gelakte deuren. Uiteraard kunt u ook voor spiegeldeuren op de kast kiezen. Wilt u extra legplanken in uw garderobekast of extra lades voor sokken of ondergoed in uw slaapkamerkast dan is dat ook allemaal mogelijk. Een echte walk-in closet (inloopkast) is ook erg mooi en kunt u bij ons kopen. Deze inloopkasten worden ook op maat voor u gemaakt en door Profita geplaatst.

Poliform-Surf-kast-opbergkast-kledingkast-in-showroom-kopen-bij-Profita-Comfortabel-Wonen-Eindhoven-en-omgeving

In onze showroom, gelegen te Aalst-Waalre in de buurt van Eindhoven, zijn veel grote en mooie kasten te vinden van o.a. Poliform. Deze luxe kasten hebben een moderne uitstraling en zijn te verkrijgen als 4-deurs, 6-deurs en zelfs als 8-deurs kast. De kasten zijn daarnaast mooi afgewerkt en er zijn veel mogelijkheden in het samenstellen van de voor u optimale kast. Er zijn tal van mogelijkheden in de vorm, kleuren en maten van: grepen, deuren, lak, binnenwanden, opbergvakken, kleerhangers etcetera. Samen met een van onze vakkundige verkoopadviseurs kunnen we samen tot de juiste keuze komen.

Poliform-New-Entry-kast-opbergkast-modern-schuifdeur-grepen-kwaliteit-bij-dealer-Profita-Comfortabel-Wonen-regio-Eindhoven

Meer zien van onze collectie: Auping bedden