tempur merken header

Tempur bedden, matrassen, bedbodems en hoofdkussens van drukverlagend NASA traagschuim. Tempur bed matras hoofdkussen boxspring en bedbodem van Platinum dealer Profita, bedden winkel Eindhoven. 

slaapcomfort tempur relax bed 2

Tempur bedden en matrassen van visco-elastisch en temperatuurgevoelig Nasa traagschuim.

Doordat TEMPUR (Nasa traagschuim) reageert op de warmte van uw lichaam vormt het zich perfect naar de wervelkolom en wordt de belasting van spieren en zenuwen evenredig verdeeld. Hierdoor worden blokkades van de bloedsomloop vrijgegeven. Een matras van Tempur zorgt ervoor dat de wervelkolom in een anatomisch correcte houding ligt en biedt ondersteuning op de plaatsen waar het lichaam het verlangt. Hierdoor worden lichamelijke klachten door een verkeerde slaaphouding verminderd en voorkomen. Deze druk verlagende eigenschap is uniek en bieden alléén de echte TEMPUR bedden en matrassen.

slaapcomfort tempur relax bed 7

TEMPUR bedden en matrassen: drukverlaging is de sleutel voor comfort.

Een TEMPUR bed en matras bestaat altijd uit een druk verlagende bovenlaag van TEMPUR materiaal met daaronder een druk- verdelende ondersteuningslaag ‘high resilience polyurethaan’-schuim. Doordat de TEMPUR matrassen in verschillende diktes en uitvoeringen verkrijgbaar zijn is er voor ieder wat wils. De elektrisch verstelbare bedbodems van Tempur maken het ideale slaapplaatje compleet. De veerelementen en schotels zijn per lig zone individueel instelbaar en zorgen voor een optimale werking van het TEMPUR bed, matras en hoofdkussen.

slaapcomfort tempur relax bed 4 

Tempur ZERO G bedsysteem.

Het  Zero G bedsysteem van Tempur biedt u gewichtloos comfort met slechts één druk op de knop. Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke Tempur Zero G instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

Met de verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Ontdek Tempur Zero G bij Profita Comfortabel Wonen en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.

tempur zero g bedsysteem te koop bij profita comfortabel wonen waalre eindhoven meubelzaak tempur dealera

Heerlijk slapen op Tempur hoofd kussens.

Naast TEMPUR matrassen heeft TEMPUR verschillende hoofdkussens in haar assortiment. Alle kussens zijn op een speciale manier vormgegeven zodat de nek- en schouderspieren in een volledig ontspannen houding kunnen rusten. Welk kussen van Tempur het meest geschikt is voor u hangt af van uw slaapgewoonte. U kunt bij Profita als officieel erkend Tempur platinum dealer Noord-Brabant alle hoofdkussens in de winkel zelf uitproberen, of op proef mee naar huis nemen. Tempur hoofd kussens kunt u ook direct online kopen in onze Tempur kussens webshop.


Bij iedere wisseling van slaaphouding wordt de diepslaap kort onderbroken. Minder draaien en woelen dankzij een TEMPUR matras leidt tot een langere periode van diepslaap waardoor het lichaam meer tijd krijgt zich te herstellen. Het resultaat? Heerlijk uitgerust opstaan!

Meer zien van onze collectie: Tempur hoofd kussens online kopen / bestellen

Tempur biedt u ook een uitgebreide collectie Tempur comfort accessoires.

Tempur reisset. Ook op vakantie heerlijk slapen.

Reisset van Tempur. Ook heerlijk slapen op vakantie. 

Bestaat uit Tempur oplegmatras en een Tempur reiskussen.
Inclusief vervoers trolley. Levertijd 2 weken.

Bestellen? Mail naar: info@profita.nl
Of bel ons: 040-2213922

Kom zelf het ligcomfort ervaren bij TEMPUR platinum dealer Noord-Brabant Profita te Aalst-Waalre (Eindhoven).

Naast de TEMPUR producten vindt u bij ons ook als slaapspecialist Auping matrassen en onder andere slaapkamerkasten

 

Meer zien van onze collectie: Tempur matrassen
Meer zien van onze collectie: slaapcomfort

Meer zien van onze collectie: Tempur hoofd kussens

 

U kunt ook een kijkje nemen in onze Tempur webshop.