tempur header matrassen

TEMPUR matrassen bij Profita Comfortabel Wonen erkend Tempur verkooppunt en dealer voor Eindhoven en omgeving. Tempur Original, Tempur Cloud, Tempur Sensation.

Uitgerust wakker worden door een gezonde nachtrust. Wij zetten kwaliteit van slapen voorop en laten u daarom graag kennismaken met de inmiddels overbekende TEMPUR matrassen. Deze kwaliteitsmatrassen zijn ontwikkeld met drukverlagende eigenschappen waardoor het matras zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam vormt. TEMPUR matrassen bieden de ideale ondersteuning. Rug- en nekklachten worden verminderd, en de neiging om te gaan draaien en woelen wordt onderdrukt. TEMPUR produceert milieuvriendelijk en heeft naast een breed assortiment matrassen een compleet assortiment aan bijbehorende artikelen zoals bedbodems en kussens. Kom kijken, kiezen en proberen, en maak samen met onze verkoopadviseurs de beste keuze.

 

TEMPUR Extra Soft Materiaal

De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de TEMPUR® ondersteun ingslaag, wat zorgt voor het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid, die u mag verwachten van TEMPUR® met een zachter gevoel.

CoolTouch™ Technology

Voel u elke nacht behaaglijk. Dankzij de CoolTouch™ technologie blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd.

QuickRefresh™ Cover

Onze zachte, op maat gemaakte hoes is eenvoudig los en vast te ritsen en wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.

 

TEMPUR matrassen collectie bij slaapspecialist Profita:

TEMPUR CLOUD

Ondersteunend en zacht

De TEMPUR Cloud Collection is ontwikkeld voor mensen die een matras willen dat meteen zacht aanvoelt, maar toch een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag is gemaakt van speciaal TEMPUR Extra Soft materiaal dat niet alleen zacht is, maar ook perfect aansluit op de contouren van uw lichaam.

 

tempur cloud elite cooltouch single 1

Tempur Cloud Elite

25 cm hoog.

tempur cloud prima 90x200 angle

Tempur Cloud Prima

19 cm hoog.

tempur cloud supreme cooltouch single 1

Tempur Cloud Supreme

21 cm hoog.

 

TEMPUR ORIGINAL

Ondersteunend met een stevig gevoel

Ervaar waar het allemaal begon. Bij de TEMPUR Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam.

tempur original elite cooltouch

Tempur Original Elite

25 cm hoog.

tempur original prima angle 1

Tempur Original Prima

19 cm hoog.

tempur original supreme cooltouch 1

Tempur Original Supreme

21 cm hoog.

 

TEMPUR SENSATION

Ondersteunend met een medium gevoel

Als u alle voordelen van TEMPUR wenst maar ook wilt genieten van een medium gevoel dan is de TEMPUR Sensation collectie de perfecte keuze.

 

tempur sensation elite cooltouch 1

Tempur Sensation Elite

25 cm hoog.

tempur sensation prima cooltouch 1

Tempur Sensation Prima

19 cm hoog.

tempur sensation supreme cooltouch 1

Tempur Sensation Supreme

21 cm hoog.

 

 

Wilt u Tempur bedden kopen in de regio Eindhoven? Bezoek dan onze beddenzaak. U kunt ons makkelijk bereiken via de snelweg rond Eindhoven, of via de Aalsterweg vanuit centrum Eindhoven. Als slaapspecialist kunt u bij ons ook andere merken zoals Auping en Pullman uitproberen. U krijgt bij ons dus altijd onafhankelijk advies. En u kunt altijd gratis voor de deur parkeren!

Meer zien van onze collectie: Tempur matrassen online bestellen

Meer zien van onze collectie: TEMPUR bedden

Meer zien van onze collectie: slaapcomfort