treca merken header 

Treca Interiors Paris 

Trakteer uzelf op een bed met op maat gemaakt comfort. Treca Interiors Paris nodigt u uit op fantastische nachten. Ontwerper van haute couture bedden sinds 1935. Ontdek de luxe van handgemaakte Franse Treca bedden en matrassen. 

Geïnspireerd door de Franse modehuizen, bied Treca Interiors Paris u de nieuwste ontwerpen, een exclusieve collectie luxe bedden en prachtige handgemaakte hoofdborden en matrassen. Ontworpen door de beste designers en gerealiseerd met  Frans vakmanschap. U zult een ongekend comfort ervaren.
Treca dealer Profita, aan de snelweg rond Eindhoven, presenteert u de Treca bedden Kate, Carat Brut en Cube Wide.

 

treca interior de paris carat brut bij profita comfortabel wonen

Op maat van uw nachtrust

Bent u op zoek naar een bed van hoge kwaliteit, met luxe en comfort ?  Wij nodigen u uit om onze Treca bedden op maat te komen bekijken en proef te liggen zodat u deze zelf kan ervaren. Wij geven u daarbij graag advies op maat, zodat uw bed volledig op uw wensen afgestemd word.

De keuze aan combinaties van bedbodem en matras bied een veelvoud aan comforten, die zorgen voor de correcte ondersteuning en een aangenaam gevoel, passend bij uw lichaamsbouw en slaapgewoonten. Personaliseerbare matrassen van Treca zorgen er voor dat u het comfort vind dat bij u past.

treca interior de paris cube wide bij profita comfortabel wonen

Steun

De luxe Treca matrassen Prestige IAS en Prestige Corpus zijn bij ons in de showroom tentoongesteld, en kunnen naar behoefte getest worden. De Prestige matrassen zijn met de hand vervaardigd op basis van speciale pocketvering in verschillende stevigheidsniveaus, afgestemd op uw wensen. Deze matrassen worden gecombineerd met de geruisloze Treca motoren Supercad en Cad 3 die zorg dragen voor een soepele instelling zodat u de ideale positie kan vinden. Deze zijn terug te vinden in de Trecaflex met motoren, De Trecaflex is ook handmatig verstelbaar en in een vaste uitvoering  te verkrijgen. Het trecaflex systeem is door Treca gepatenteerd en zorgt voor een gelijkmatig comfort over de gehele bodem, aansluitend op uw lichaam.

 

treca interior de paris kate frambois bij profita comfortabel wonen

Aangenaam gevoel

Om het aangename gevoel van Treca bedden te versterken, zijn de meest nobele en rijke materialen geselecteerd. Natuurlijke of technische, alle materialen zijn gekozen voor hun uitmuntende eigenschappen om een perfect slaap comfort te garanderen.

 

Supercad en Trecaflex

treca interior de paris relaxion trecaflex supercad

Natuurlijke materialen

Er worden voornamelijk natuurlijke materialen verwerkt: katoen, wol, kasjmier, zijde, linnen, hennep, mohair en paardenhaar.

treca interior de paris opdek matrassen toppers

Technische materialen

Echter, om aan specifieke behoeften te voldoen, zijn er ook de technische materialen uit natuurlijke vezels: Ingeo (hypoallergene maïsvezel), Seacell (hypoallergeen zeewier), Phytobiowol (hypoallergene wol behandeld met plantenextracten).