varier actulum online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen1

Varier Actulum™.

Actulum™ is een allrounder die voldoet aan de behoefte van het lichaam aan beweging en variatie in elke situatie waarin je zou kunnen vinden jezelf zittend door een tafel. Actulum™ is geschikt voor individuele werkplekken, zowel in vergader- als eetzalen, en is even veelzijdig als comfortabel.

Het initiëren van beweging wanneer op Actulum™ gezeten is moeiteloos. Kantel naar voren of leun achterover, en de gebogen houten lopers creëren een slingerbeweging die reageert op de natuurlijke neigingen van je lichaam. Actulum™ beschikt over een slanke rugleuning met een flexibele verbinding, die tot doel heeft om een zo groot mogelijk aantal zitposities tegemoet te komen. De gestoffeerde rug- en zitkussens zorgen voor een zacht oppervlak, zonder de luchtige expressie van de stoel weg te nemen.

varier actulum online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 888

Actulum™ is verkrijgbaar in een natuurlijke of zwarte afwerking, en een breed scala van stoffering stoffen en kleuren. De houten lopers zijn gemaakt van lagen beuken en as multiplex, die gelamineerd zijn en hun karakteristieke vorm krijgen door de toepassing van warmte en druk. De vloerloper en armleuning zijn gemaakt van één stuk geperst multiplex, waardoor een duidelijk visueel profiel ontstaat en vloeiende bewegingen worden gegarandeerd.

varier actulum online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 777 

U kunt nu bij ons de Varier Actulum™ online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Actulum™ Varier online te kopen / bestellen

varier actulum online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1231Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Actulum™ in gebruik is. 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het mileu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze gehele collectie: Varier