Wij zijn geopend
Klikhiervoor onze corona update

varier peel club online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1233

Varier Peel Club.

De Peel Club Varier maakt van zitten een plezierige activiteit omdat hij je meteen op je gemak stelt. Een weldadige ervaring voor je lichaam. Peel Club maakt een helder statement voor een nieuwe manier van zitten waar design en comfort elkaar ontmoeten. In de Peel Club zit u veilig en geborgen.

De Peel Club van Varier is verkrijgbaar met kruisvoet in chroom en matchroom. Ook is de fauteuil verkrijgbaar met terugdraai mechaniek. Bezoek onze showroom voor de vele mogelijkheden.

varier peel club online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 888

Sommige design stoelen zijn gemaakt om naar te kijken. Varier Peel Club is een levendig design en gemaakt om te leven; jouw leven en jouw lifestyle. Zijn tijdloze, schitterende natuurlijke vorm nodigt uit om te ontspannen en om van zithouding te veranderen terwijl je uitrust, leest, kijkt, praat, luistert, dagdroomt of gewoon relaxt. Varier noemt dit ‘intelligent sitting’. Ontworpen voor het menselijk lichaam dus natuurlijk en comfortabel zitten. Vrij bewegen en variëeren tot in het oneindige.

varier peel club online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 777

Peel Club Varier is anders omdat hij anders bedoeld is. Met zijn unieke prijswinnende ontwerp en levendige uitstraling vormt hij zich naar iedere stijl en interieur. Hij geeft de kamer waarin je hem zet een aura van klasse en smaak. De Varier Peel Club is een magneet voor design liefhebbers en ideaal voor plaatsen waar het welbevinden voorop staat. De perfecte combinatie van vorm en comfort. Geeft uw interieur een rustgevende en inspirerende uitstraling.

Er is ook een gespiegelde versie, want de Peel Club ziet er nog beter uit als hij met z'n tweetjes is. De Peel Club heeft de opening inzittend rechts, en de Peel Club II heeft de opening inzittend links.

U kunt nu bij ons de Peel Club online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Peel Club online te kopen / bestellen

varier peel club online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1232

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Peel Club in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het mileu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze gehele collectie: Varier