pvc vloeren header

PVC vloeren kopen met service meten en laten leggen van winkel Profita. Uw nieuwe PVC vloer voor Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven en de regio Eindhoven vindt u bij Profita te Waalre. Sterke en onderhoudsvriendelijke PVC vloeren van o.a. huismerk NL Label, Moduleo, Therdex en Forbo. Vloeren specialist Profita neemt u graag al het werk uit handen.

Een PVC vloer is op het oog niet te onderscheiden met een echte houten vloer. PVC vloeren zijn ideaal vanwege het onderhoudsvriendelijke en slijtvaste karakter en kunnen perfect op een vloer met vloerverwarming worden gelegd. 

PVC vloer vergelijkbaar als een houten vloer 
Slijtvaste pvc vloeren koop je bij Profita 
PVC vloeren zijn zwaarder en sterker 

Een PVC vloer is volledig recyclebaar en gaat langer mee. Ziekenhuizen waren de eerste locaties waar een PVC vloer is toegepast. Hygiëne is van zeer groot belang voor een ziekenhuis en dat is wat een PVC vloer precies kan bieden. PVC is een uiterst gemakkelijk schoon te houden vloer en dus uitermate geschikt voor uw keuken of bar ruimte. 

makkelijk schoon te houden 
volledig recyclebare pvc vloeren van Forbo 

Profita te Aalst-Waalre is erkend dealer van PVC vloeren.

We adviseren u om de PVC vloer niet zelf te leggen. Elke oneffenheid ziet u terug in uw vloer. Vloeren speciaalzaak Profita te Aalst-Waalre levert u hoogwaardige PVC vloeren. Dit betekent dat u met een gelegde PVC vloer van Profita jarenlang woonplezier beleeft. Als u voor een PVC vloer kiest, dan hebben wij de deskundige vakman in huis om het voor u perfect te meten en laten leggen.

Profita is ervaren pvc vloeren dealer 
geleverd en geplaatst door vakmannen 
een grote collecte pvc vloeren vind je bij Profita regio eindhoven 

Voor deskundig advies en vakmanschap bent u welkom bij Profita.

Een PVC vloer is verkrijgbaar in vele verschillende soorten. Bij Profita Comfortabel Wonen kunt u een keuze maken uit alle mogelijkheden. Een PVC vloer van NL Label, Therdex of Forbo is van topkwaliteit. Een PVC vloer is een prima alternatief voor een parket of laminaatvloer. Wij komen graag bij u thuis meten en leggen zodat u zeker weet dat de PVC vloer perfect ligt. Onze ervaren medewerkers zijn er altijd voor een deskundig advies en omdat wij erkend dealer zijn kunnen wij u altijd volledige garantie bieden. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk interieuradvies.

Meer zien van onze collectie: vloerbedekking