traploper roede header1

Traplopers en gestoffeerde of beklede trappen kopen in de regio Eindhoven.

De traploper is terug van weggeweest en geeft absoluut een prachtige uitstraling voor uw entrée. Bent u op zoek naar een mooie, in uw interieur passende traploper? Dan bent bij Profita aan het juiste adres. Wij beschikken over het vakmanschap om uw trap perfect en naar uw wensen te stofferen.

vloerbedekking traplopers en roedes roger oats 2

De trap bekleden met een traploper geeft een zeer persoonlijke en smaakvolle wending aan uw interieur. Met de grote keuze dessins zult u zien dat er voor elke trap wel een loper te vinden is. Zowel rechte- als draaitrappen kunnen gelegd worden met een door u uitgekozen loper of bekleed met een mooi tapijt.

vloerbedekking traplopers en roedes roger oats 3

Wilt u uw trap laten bekleden met vloerbedekking of een traploper? Een gestoffeerde trap oogt mooi en is veilig. Wanneer u traplopers wilt kopen in de regio Eindhoven, of uw trap wilt laten stofferen met tapijt bent u bij Profita aan het juiste adres. Wij bekleden uw trappen perfect, alsmede uw bordes, gang of overloop met bijpassende vloerbedekking. Zo krijgt u een compleet nieuw trappenhuis helemaal in stijl.

vloerbedekking traplopers en roedes roger oats 11

De traploper heeft een traditionele uitstraling, zowel in klassieke als in moderne interieurs. Bij Profita vindt u een grote keuze uit verschillende stijlen, kleuren en dessins traplopers en vloerbekleding voor het bekleden van trappen.  Hierdoor kunt u bij ons altijd de juiste keuze maken die bij uw smaak en ideeën aansluit.

vloerbedekking traplopers en roedes roger oats 12

De merken traplopers alsmede vloerbedekking voor het bekleden van trappen die u bij ons vindt zijn allemaal van hoge kwaliteit zoals bijvoorbeeld Roger Oates en Louis de Poortere. Een gestoffeerde trap wordt namelijk intensief gebruikt, dus daar wilt u een goede kwaliteit vloerbedekking of traploper voor uitzoeken. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen onze tapijtspecialisten u goed en graag met het uitzoeken van de voor u beste kwaliteit. 

vloerbedekking traplopers en roedes roger oats 7

Is uw trap van hout, steen of metaal en wilt u er een persoonlijk accent aan toevoegen? Een traploper biedt de oplossing om uw trap juist dát persoonlijk accent te geven. Bovendien is het lekker warm voor de voeten en biedt het mee grip waardoor de kans op uitglijden vermindert. Uiteraard hebben wij naast lopers ook trapneuzen in ons assortiment en stofferen wij trappen ook met vloerbedekking.

U kunt ook vloerbedekking laten festonneren tot een sfeervolle loper. Indien u kiest voor een volledig gestoffeerde trap bestaat de mogelijkheid om alleen de trap treden te stofferen, heel de trap incl. stootborden te bekleden of de gehele trap: tredes, stootborden en zijkanten (wangen) te stofferen.

vloerbedekking traplopers en roedes roger oats traproedes 1

vloerbedekking traplopers en roedes roger oats traproedes1

Onze traplopers zijn gemaakt van zuiver scheerwol en bieden een zeer lange levensduur. Een mooie traploper van goede kwaliteit geeft een prachtige uitstraling aan de hal, zeker in combinatie met een mooie traproede. Er is een ruim assortiment aan traproedes te bezichtigen bij ons in de showroom. Bij ons kunt u kiezen uit traproedes van messing, aluminum, chroom en smeedijzer tot een traproede van hout. 

Onze deskundige adviseurs helpen u graag om tot de voor u juiste keuze te komen. Wij voeren o.a. de bekende merken Brink en Campman, Lano, Louis de Poortere en Roger Oates die een sterke en duurzame kwaliteit garanderen. De uitgebreide collectie kunt u in onze showroom tegen Eindhoven bewonderen.

 

Profita Comfortabel Wonen is een complete woninginrichter, dus voor bijpasende gordijnen of bijvoorbeeld een nieuwe hoekbank of boxspring bent u bij ons ook aan het juiste adres. Makkelijk combineren in 1 winkel.