vinyl vloeren header

Vinyl vloeren van verschillende Novilon en andere merken. Vloer zeil in verschillende dessins van Novilon, Forbo, Interfloor, Moduleo en Lethem Vergeer verkrijgbaar bij Profita.

Een vinyl vloer biedt u talloze mogelijkheden!

Deze vloer is niet alleen een plezier om op te lopen, maar ook een plezier om naar te kijken. Dankzij de vele verschijningsvormen in diverse stijlen, kleuren en dessins hebben wij voor iedere smaak een geschikte vloer. Een warme hout-look, strak tegelmotief of unieke bloemenprint, alles is mogelijk met Vinyl! Komt u eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u inspireren door de vele keuzemogelijkheden. Hieronder ziet u alvast diverse voorbeelden.

Novilon Nova - vloer zeil
Novilon VT Wonen vinyl vloer

Vinyl brengt u vele voordelen!

De vloer is gemakkelijk te reinigen dankzij de unieke beschermlaag, is warmte-isolerend, geschikt voor vloerverwarming en heeft een goede geluiddemping. Daarnaast heeft deze antistatische vloer een perfecte stroefheid en bovendien een zeer lange levensduur. Heeft u last van een stof allergie? Ook dan is vinyl de perfecte keuze voor u vanwege het eenvoudige onderhoud.

 
 

Bij meubelzaak Profita vindt u ook de bijpassende keukentafels en keukenstoelen. Zo kunt u meteen in 1 winkel alle materialen en kleuren op elkaar afstemmen. Bij ons vindt u vinyl van de merken Forbo, Interfloor,  Moduleo, Lethem Vergeer en Novilon. Ook hebben wij de prachtige VT Wonen collectie van Novilon!

Meer zien van onze collectie: vloerbedekking