Ruime collectie bankstellen bij meubelspeciaalzaak profita in regio eindhoven

Bankstellen en zit-banken bij winkel Profita Comfortabel Wonen, voor Eindhoven en omgeving. Grote banken zoals 4-zits, 3-zits, 2,5-zits tot 2-zits en fauteuils in een klassieke, landelijke of moderne stijl. Uw favoriete bankstel vindt u bij Profita Comfortabel Wonen te Aalst-Waalre.

Bankstel van Bert Plantagie, Leolux en Musterring bij zitspecialist profita in regio eindhoven

Zitcomfort is uiterst belangrijk omdat we veel uren per dag zittend door brengen. Wij bieden u talloze zitbanken met een heerlijk comfort, in zowel klassieke, tijdloze en moderne design uitvoeringen.
 

comfortabele bankstellen bij woningspeciaalzaak profita in regio eindhoven

Om het bankstel geheel naar wens te maken, kunt u bij ons ieder model kiezen in verschillende stof- en lederbekleding. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte zitbank of stoel? Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel in Aalst-Waalre, nabij Eindhoven. 
 

Bankstel bij meubelzaak profita comfortabel wonen in aalst waalre

In onze showroom vindt u banken en bankstellen van bekende merken als Musterring, Vidato, Leolux, Évidence, Koinor, Schillig, Bert Plantagie, Hofstede Raanhuis, Rolf Benz en Leolux. U kunt kiezen uit 2-zits, 2,5-zits, 3-zits, 4-zits en zitbanken op maat gemaakt met bijpassende fauteuils.
 

Ruime collectie bankstellen bij zitspecialist profita in regio eindhoven

Wanneer u op zoek bent naar klassieke of moderne banken met een heerlijk zitcomfort, en mooie stoffering vindt u bij ons de juiste modellen in vele mogelijkheden.Bovendien kunt u kiezen uit een aanbod van banken met hoge/lage rug, verschillende maten en heeft u de keuze uit diverse soorten bekledingen. Zo kiest u zelf een bankstel dat volledig is afgestemd op wat u prettig vindt zitten, maar ook wat volledig past bij uw smaak. Zoals bijvoorbeeld onderstaande sfeervolle en organische bank.

 Bankstel bij meubelspecialist profita in regio eindhoven

Exclusieve banken, bankstellen en fauteuils van hoge kwaliteit. Een uitgebreide keuze in prachtige luxe stoffering of leder. Ook leverbaar met verstelbare zitdiepte of op maat gemaakt. U kunt ook banken uit bestaande elementen kiezen. Van grote banken tot kleine banken, bezoek onze showroom in regio Eindhoven om alle bankstellen te zien. Makkelijk bereikbaar vanuit Eersel, Bergeijk, Geldrop, Nuenen, Son en Best.

Zitcomfort collectie bij meubelspeciaalzaak profita in regio eindhoven

 

Moderne banken en bankstellen in leder en stof.  

 
Geniet van de gezelligheid in een landelijk klassieke of moderne sfeer en pas uw meubels hierop aan. De warme aardtinten en materialen geven uw interieur een gezellige en romantische sfeer. 

bankstellen met vele mogelijkheden bij meubelspeciaalzaak profita in regio eindhoven
 
Onze adviseurs geven u graag deskundig interieuradvies. U kunt uw bank complementeren met een mooi karpet of een salontafel. Daarnaast heeft onze gespecialiseerde vloeren- en gordijnenafdeling een collectie topmerken waardoor u prachtige combinaties kunt maken. Makkelijk alles combineren op 1 adres. 

Bankstel bij meubelspecialist profita in aalst waalre
 
Neem bijvoorbeeld onderstaand bankenprogramma, een tijdloos model in vele maten als bank of bankstel maar ook als hoekbank. Veel banken programma's in onze showroom bieden u mogelijkheden in afmetingen en opstellingen. De geschikte bank kan zo altijd afgestemd worden op uw persoonlijke wensen.
 
Deze bank is ook leverbaar met relaxfunctie, per zitplaats te kiezen.
 

Bankenprogramma met veel mogelijkheden bij meubelspeciaalzaak profita in regio eindhoven

Een moderne bank, maar met een verfijnde uitstraling. Bovendien kunt u bij onderstaande bank nog kiezen uit diverse bijpassende extra’s, waaronder hoofdsteunen of een poef. Zo creëert u een mooi geheel in uw woonkamer. Kom gerust eens langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken met onze interieurstylisten.
 
Moderne zitbanken van diverse topmerken bij meubelwinkel profita in regio eindhoven 
 
Een bankstel met een stoffering, waarbij gebruik is gemaakt van vullingshoezen. Dat zorgt voor een heerlijk ontspannen zitcomfort. Zoals bijvoorbeeld te zien is bij het bankstel op onderstaande foto. De bank is volledig samen te stellen met o.a. meerdere pootvarianten, zitdieptes en bekledingen. Maar ook kunt u aanbouwelementen toevoegen aan de bank.
 

2-zits, 2.5 zits of 3 zits bank met vele keuzemogelijkheden bij zitspecialist profita comfortabel wonen in aalst waalre

U bent van harte welkom om zelf het zitcomfort en de mogelijkheden te komen ervaren in onze woonwinkel nabij Eindhoven. Onze deskundige adviseurs helpen u graag met het vinden van het voor u geschikte bankstel.
 
Meer zien van onze collectie: zitcomfort