de toekomst relaxfauteuils, fauteuils en sta op stoelen bij zitspecialist Profita Eindhoven

De Toekomst relaxfauteuils, fauteuils en sta op stoelen bij erkend dealer Profita regio Eindhoven. Grote collectie De Toekomst moderne relaxfauteuils zoals Twice en Nova, in leder en stof, en in de maten extra small, small, medium, large en extra large. 

zitcomfort de toekomst relaxfauteuil bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen Eindhoven

De Toekomst: Mooie en comfortabele relaxfauteuils van Nederlandse bodem.

Nu voor iedereen een passende relaxfauteuil. Zeer uitgebreide keuze in bekleding, leder en stof, maar ook in persoonlijke maat voering. Comfortabel zitten met optimale ondersteuning voor hals, hoofd en onderrug. Heerlijk relaxen in De Toekomst relaxfauteuils dankzij de uitklapbare voetensteun en topswing voor een aangename zit of lighouding. Als erkend De Toekomst dealer kunt u bij winkel Profita (regio Eindhoven) al deze mogelijkheden zien en ervaren.
 

de toekomst relaxfauteuil en sta op stoel bij meubelspeciaalzaak Profita Eindhoven 

 

Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht, nadat de voetensteun is uitgeklapt. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De hoofdknik / topswing kunt u ook elektrisch verstelbaar krijgen op de Twice relaxstoelen, alsook een opsta-hulp. U vindt bij Profita een grote collectie Twice relaxfauteuils van de Toekomst. Ook de XXL variant van de Twice en de Twice Plus kunt u bij ons uitproberen.

 

de toekomst relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen in omgeving Eindhoven 

 

Standaard worden de relaxfauteuils geleverd met een manuele bediening door middel van een gasveer en als optie met twee motoren; één voor de voetensteun en één voor de rugleuning, onafhankelijk werkend van elkaar. De motoren worden door een oplaadbare accu gevoed, waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De Toekomst neemt de bedieningstoetsen mooi op in de rechter armleuning.

 

de toekomst twice moderne relaxfauteuils bij dealer Profita Eindhoven

De Toekomst fauteuils zijn leverbaar als draaibare relaxfauteuil met diverse onderstellen. De rug is voorzien van een zogenoemde topswing, waardoor u een betere ondersteuning van uw hoofd heeft. Een aantal relaxfauteuils van De Toekomst Twice kan ook met een opstahulp worden uitgevoerd en een elektrisch verstelbare hoofdsteun.
 

de toekomst relaxfauteuil bij gespecialiseerd relaxfauteuils dealer Eindhoven

 

Meer zien van onze collectie: relaxfauteuils
 
Wij hebben voor u een grote collectie De Toekomst sta-op stoelen en relaxfauteuils voor u klaar staan. De Toekomst relaxfauteuils Nova Twice Magic4 Fabulous. Kortom: om De Toekomst relaxfauteuils te kopen is uw bezoek aan dealer Profita altijd de moeite waard!
 

de toekomst relaxfauteuil met opsta hulp bij woonwinkel Profita Eindhoven

 

In onze showroom vindt u ook relaxfauteuils met elektrisch verstelbare lendesteun. Een leuk detail aan onderstaande stoel is dat deze ook in een duo stoffering te verkrijgen is. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom! 

 

elektrisch verstelbare relaxfauteuils van de toekomst bij zitspecialist profita in regio eindhoven

 

Bent u op zoek naar een relaxfauteuil die geschikt is voor personen met een langere beenlengte? Dan bent u bij Profita aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk ook over XXL Relaxfauteuils. 

 

xxl relaxfauteuils bij zitspecialist profita in regio eindhoven 

 

Snel andere sta-op-stoelen van de Toekomst nodig? Neem contact op voor de actuele voorraad snel leverbare sta-op-stoelen.
 
U vindt bij ons ook sta-op-stoelen van De Toekomst die snel uit voorraad geleverd kunnen worden. Daarnaast kunt in de te bestellen collectie een grote keuze op sta stoelen vinden in leder en stoffen bekleding.
 

zitcomfort de toekomst relaxfauteuils bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen Eindhoven

 

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om de (relax)fauteuils zelf uit te komen proberen en u zelf te overtuigen van het hoogwaardig zitcomfort en de kwaliteit die De Toekomst voor u maakt .

 

Meer zien van onze collectie: zitcomfort