de toekomst merken header

De Toekomst relaxfauteuils fauteuils en sta op stoelen bij erkend dealer regio Eindhoven. Grote collectie De Toekomst relax-fauteuils in leder en stof, en in de maten extra small, small, medium, large en extra large.

zitcomfort de toekomst relaxfauteuil 148

De Toekomst: Mooie en comfortabele relaxfauteuils van Nederlandse bodem.

Nu voor iedereen een passende relax fauteuil. Zeer uitgebreide keuze in bekleding leder en stof, en persoonlijke maat voering. Comfortabel zitten met optimale ondersteuning voor hals, hoofd en onderrug. Heerlijk relaxen in De Toekomst relax fauteuils dankzij de uitklapbare voetensteun en topswing voor een aangename zit of lig houding. Als erkend De Toekomst dealer kunt u bij winkel Profita (regio Eindhoven) al deze mogelijkheden zien en ervaren.

de-toekomst-magic-1 

Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De hoofdknik / topswing kunt u ook electrisch verstelbaar krijgen op de Twice modellen, alsmede een opsta-hulp. U vindt bij Profita een grote collectie Twice relaxfauteuils van de Toekomst.

de toekomst magic bij profita comfortabel wonen 

Standaard worden de relaxfauteuils geleverd met een manuele bediening dmv een gasveer en als optie met twee motoren; één voor de voetensteun en één voor de rugleuning, onafhankelijk werkend van elkaar. De motoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De Toekomst neemt de bedieningstoetsen mooi op in de rechter armleuning.

de toekomst twice 094

De Toekomst fauteuils zijn leverbaar als draaibare relaxfauteuil met diverse onderstellen. De rug is voorzien van een zogenoemde topswing waardoor u een betere ondersteuning van uw hoofd heeft. Een aantal relaxfauteuils van De Toekomst Twice kan ook met een opstahulp worden uitgevoerd en een electrisch verstelbare hoofdsteun.

de toekomst 31

Meer zien van onze collectie: relaxfauteuils

Wij hebben voor u een grote collectie De Toekomst sta-op stoelen en relaxfauteuils voor u klaar staan. De Toekomst relaxfauteuils Twice Next Montego Ocean Apollo Magic4 Laredo Fiesta Smart. Kortom: om De Toekomst stoelen te kopen is uw bezoek aan dealer Profita altijd de moeite waard!

de toekomst 4

Snel andere sta-op-stoelen van de Toekomst nodig? Neem contact op voor de actuele voorraad snel leverbare sta-op-stoelen.

U vindt bij ons ook sta-op-stoelen van De Toekomst die snel uit voorraad geleverd kunnen worden. Daarnaast kunt in de te bestellen collectie een grote keuze op sta stoelen vinden in leder en stoffen bekleding.

zitcomfort de toekomst relaxfauteuil smart serie

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om de (relax)fauteuils zelf uit te komen proberen en u zelf te overtuigen van het hoogwaardig zitcomfort en de kwaliteit die De Toekomst voor u maakt .

 

Meer zien van onze collectie: zitcomfort