zitcomfort fauteuils header

Mooie traditionele klassieke, moderne en op maat gemaakte fauteuils kopen in de regio Eindhoven. U kunt kiezen uit fauteuils bekleed met leder of stof. Wij geven u graag persoonlijk en deskundig advies.

Bij zitspecialist Profita vindt u een ruime keuze in fauteuils. Zo kunt u kiezen voor een fauteuil met verstelbare rug en voet en een fauteuil op maat. Deze mogelijkheden zorgen voor het perfecte zitcomfort.
zitcomfort collectie fauteuils 5

Wij hebben in onze winkel een zeer grote collectie (relax) fauteuils, zowel modern als klassiek. Keuze uit fauteuils in stof en leder.
zitcomfort collectie fauteuils 7

Wij passen de fauteuil geheel aan naar uw wensen. Er zijn diverse mogelijkheden in kleuren en bekledingen. U kunt daarom bij alle fauteuils bijvoorbeeld 3B of Musterring kiezen uit verschillende stof- en leerstalen. Door de grote variatie in stijlen en mogelijkheden slaagt u altijd.
zitcomfort collectie fauteuils 4

Ergonomisch gevormde rug zorgt voor een goede lende ondersteuning. Door de juiste maat te kiezen kunt u goed met uw voeten bij de grond en krijgt u geen slapende benen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag en geven deskundig advies.
zitcomfort collectie fauteuils 1  

Een fauteuil bijpassend bij uw bankstel of als aparte zitplaats maakt uw interieur compleet. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld bankstellen of relaxfauteuils.
zitcomfort collectie fauteuils 6

3B Mecam Gealux Wellco Vidato Leda Leolux DMI Musterring Koinor Fitform Kebe Schillig Himolla Skalma zijn allen topmerken (relax)fauteuils die u bij Profita vindt. 
zitcomfort collectie fauteuils 3

Verschillende soorten, maten en kleuren fauteuils vindt u bij Profita Comfortabel Wonen. U bent van harte welkom in onze showroom om de fauteuils te bewonderen. 
zitcomfort collectie fauteuils 2 

Uw adviseur van Profita heeft jarenlange ervaring op het gebied van zitten. Zo kunt u samen met ons de voor u meest geschikte fauteuils vinden. Wij helpen u graag in een ontspannen sfeer en hebben alle tijd voor u.

Een uitgebreide keuze fauteuils in een klassieke en moderne stijl. Bezoek zit specialist Profita in Aalst-Waalre en laat u verrassen.

 

U kunt bij ons ook een grote collectie relaxfauteuils zien en uitproberen in de regio eindhoven.

 

Meer zien van onze collectie: zitcomfort

 

U vindt in onze winkel alles op het gebied van woninginrichting, zo kunt u alles mooi combineren tot één geheel.
Vandaar onze leus: "Voor úw gemak, alles onder één dak".