fitform merken header

Fitform relax fauteuils en sta-op stoelen op maat voor u gemaakt, ook met accu of rcpm (wellness).
Fitform: Fauteuils op maat en Sta-op stoelen op maat.


Fitform =  op maat wellness relax fauteuils met op sta hulp. Bij Fitform dealer Profita gelegen in de regio Eindhoven, vindt u de ruimste keuze en het beste advies. Fitform is dé specialist op het gebied van ergonomisch zitten met een heerlijk comfort.

Fitform produceert eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils met vele verstel- en instelmogelijkheden. De nieuwste trends, ontwikkelingen en stand van de wetenschap op gebied van ergonomie past Fitform toe in de functietechniek van hun relax fauteuils op maat. Alles wordt in Nederland gemaakt, dus een Fitform relax fauteuil is een echt kwaliteits product.

Fitform-relaxfauteuil-296-modern-comfort-kopen-bij-showroom-Profita-Comfortabel-Wonen-regio-Eindhoven

Hierboven ziet u de relaxfauteuil 296 die opgesteld staat in onze showroom gelegen te Aalst-Waalre nabij Eindhoven. Hieronder ziet u de relaxfauteuil 612 in de stof variant. Bij Profita is er veel mogelijk,  u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoffen of lederen bekleding voor uw relaxfauteuil.

Fitform relaxfauteuil 612 stof modern ergonomisch comfort verstelbaar elektrisch accu bij showroom kopen Profita Aalst Waalre

De Fitform relaxfauteuils zijn vergaand afgestemd op de gebruiker. De fauteuils hebben ongekende mogelijkheden qua maatwerk, instelling, ondersteuning, kanteling en verstelling. Alle Fitform relax fauteuils op maat zijn met op-sta-hulp verkrijgbaar en rcpm systeem.  Door eigentijdse vormgeving en ruime mogelijkheden in bekledingsstoffen passen de fauteuils goed in elk interieur. Uiteraard zijn de Fitform relaxfauteuils ook met een accu leverbaar, zo heeft u geen snoer over uw vloer lopen.

 Comfortabele relax fauteuil met bies. Dames en heren fauteuil verkrijgbaar.

Zitadvies

Uit onderzoek blijkt dat 80 tot 90% van de Nederlanders verkeerd zit. Wie achteroverhangt in een stoel of bank, ondersteunt de natuurlijke s-vorm van de wervelkolom niet optimaal. Daardoor wordt de rug langdurig plaatselijk belast. Deze verkeerde zithouding geeft uw spieren in eerste instantie rust. Maar na een tijdje kunt u behoorlijke klachten krijgen: rugklachten, zenuw- of aderafknellingen, weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden, ademhalingsmoeilijkheden of moeite met opstaan. Genoeg redenen om aandacht te schenken aan een gezonde zithouding!

De vijf basisvoorwaarden om optimaal te kunnen zitten zijn:

  1. juiste zithoogte
  2. juiste zithoek
  3. juiste zitdiepte
  4. juiste armleggerhoogte
  5. juiste lendeondersteuning

Fitform biedt u de beste kwaliteit in Nederland gemaakte relaxfauteuils en staopstoelen. Daarom krijgt u lange garantie, vraag naar de voorwaarden. Daarnaast heeft Fitform een eigen service dienst die de Fitform relaxfauteuils en sta-op-stoelen vrijwel altijd bij u thuis kunnen herstellen of een onderhoudsbeurt kunnen geven, zodat u uw favoriete fauteuil geen dag hoeft te missen. Kom zelf bij Profita Fitform dealer het zitcomfort ervaren. De meest uitgebreide keuze in relaxfauteuils. Ook voor mooie en comfortabele sta-op stoelen en eventueel op maat gemaakt slaagt u bij Profita. 

Fitform 267 relaxfauteuil fauteuil sfeer elektrisch verstelbaar op sta hulp comfort ergonomie kopen bij Profita Comfortabel Wonen regio Eindhoven

In onze showroom vindt u verschillende modellen van gerenommeerd merk Fitform. Onze collectie bestaat uit veel diverse relaxfauteuils. Van handmatig tot elektrisch verstelbaar en van open tot doorlopende armen. Onze verkoopadviseurs kunnen u helpen om de juiste keuze te maken die het best bij uw wensen aansluit.

Fitform-614-sta-op-stoel-relaxfauteuil-ergonomisch-kopen-bij-Profita-Comfortabel-Wonen-nabij-Eindhoven

Bij Profita is veel mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een harder zitkussen of een andere schuimsoort? Het is allemaal mogelijk. Ook kunt u tegen een meerprijs uw ideale relaxfauteuil complementeren met diverse accessoires, zoals een hoofdkussen, draaiplateau, accusysteem of verwarming of de fitMotion functie. Zo wordt uw zitervaring nog beter.  Zie hier een filmpje ter informatie van het fitMotion systeem:

Fitform-239-relaxfauteuil-ergonomisch-kopen-bij-showroom-Profita-Comfortabel-Wonen-regio-Eindhoven

Voor iedereen is er een echte Fitform relax-fauteuil op maat verkrijgbaar. Fitform stoelen zijn in iedere gewenste bekleding te verkrijgen, en in klassieke en moderne uitvoeringen. U vindt bij Fitform dealer en winkel Profita ook de Fitform Vario sta op stoelen collectie, welke bekend zijn als de Fitform zorg stoelen of sta-op-fauteuils. Deze hebben een zeer snelle levertijd en een aantrekkelijke prijs.

Fitform 610 relaxfauteuil ergonomisch zitcomfort kopen bij Profita Comfortabel Wonen dealer regio Eindhoven

Onze professionele verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U bent van harte welkom in onze showroom gelegen te Aalst-Waalre, regio Eindhoven voor een proefzit.

Fitform-relaxfauteuil-247-comfort-elektrisch-verstelbaar-kopen-bij-showroom-Profita-Comfortabel-Wonen-regio-Eindhoven

Fitform: Voor iedereen het juiste zitcomfort op maat! Bij Profita Comfortabel Wonen vindt u de uitgebreide collectie. Profita is relaxfauteuil specialist en Fitform dealer en heeft meer dan 100 modellen relaxstoelen zodat uw keuze er is. 

Heeft u geen vervoer? Geen probleem!
Wij kunnen u ophalen en terug brengen. Bel voor een afspraak: 040-2213922.

Meer zien van onze collectie: sta op stoelen

Meer zien van onze collectie: zitcomfort