zitcomfort relaxfauteuil header afbeelding

Relaxfauteuil voor u op maat gemaakt. Grote keuze relaxfauteuils bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen regio Eindhoven. U vindt bij ons meer dan 100 relaxfauteuils, van een mooie klassieke relaxfauteuil tot moderne design relaxfauteuils.

zitcomfort collectie relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen 26

Zitcomfort is erg belangrijk. Bij zitspecialist Profita krijgt u goed en onafhankelijk advies. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen alles vertellen over de verschillende merken relaxfauteuils die u bij ons kunt zien en proberen. Comfortabel zitten is erg persoonlijk daarom vindt u bij ons meer dan 100 relaxfauteuils in stof en leder met advies van ervaren adviseurs. In onze showroom staan veel verschillende modellen relaxfauteuils opgesteld, waaronder relaxfauteuils van De Toekomst. U bent van harte welkom om deze modellen te bewonderen in onze showroom nabij Eindhoven.

zitcomfort collectie relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen 8

Doordat wij alle topmerken relaxstoelen in huis hebben krijgt u altijd een objectief advies. De juiste relaxfauteuil sluit goed aan en heeft de voor u passende zit hoogte, zit diepte en armleuning hoogte. Uitgebreide keuze in stof en leder in vele kleuren. Ook kunnen relaxfauteuils op maat worden gemaakt, en zijn er draaibare relaxfauteuils. Er is een groot aanbod relaxfauteuils in stof en leder, en in metaal / chroom en hout. Een relaxfauteuil op draaivoet behoort tot de mogelijkheden evenals bijvoorbeeld relax fauteuils met een massage unit.

zitcomfort collectie relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen 19

De beste relaxfauteuil vindt u bij Profita dankzij de ruime keuze in modellen; vast, verstelbaar, elektrisch verstelbaar en met opsta hulp. Er is een uitgebreide keuze in bekleding en kleuren. Wij hebben relaxfauteuils met diverse maatvoeringen, zodat er altijd een passende relaxstoel voor uw lichaam is! Bij Profita slaagt u dus zeker voor uw nieuwe klassieke of moderne relaxfauteuil.

zitcomfort collectie relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen 25

Wij bieden u een grote collectie moderne relaxfauteuils met draaivoet. Voor mooie relaxfauteuils in small, medium of large heeft dealer Profita voor Eindhoven en omgeving de grootste keuze. U krijgt bij ons altijd persoonlijk en objectief advies van ervaren zit-specialisten die tijd voor u hebben. 

zitcomfort collectie relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen 24

Relaxfauteuils kopen die goed en gezond zitten hebben de mogelijkheid van een gekantelde zit en extra lendesteun voor de onderrug. Ergonomisch gezond zitten in een mooie aangepaste relaxfauteuil op maat, daar helpen wij u graag bij. U bent van harte welkom in onze showroom in Waalre. Makkelijk bereikbaar vanuit Eersel, Hapert, Duizel, Bergeijk, Veldhoven, Nuenen, Geldrop, Son en Best, aan de snelweg rond Eindhoven. U kunt gratis parkeren voor de deur.

zitcomfort collectie relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen 22

U vindt bij zitspecialist Profita een ruime keuze in relaxfauteuils van verschillende topmerken. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar bij het maken van de beste keuze; handmatig of elektrisch verstelbare relaxfauteuils staan opgesteld in de showroom van Profita Comfortabel Wonen. Relaxfauteuils op maat naar wens bij Profita, zo zijn veel van onze relaxfauteuils leverbaar met verschillende poten. U kunt onder andere kiezen uit een draaischijf of stervoet in diverse kleuren. Verschillende kleuren, maten en soorten relaxfauteuils: onze showroom nabij Eindhoven heeft het allemaal. Bij ons krijgt u een degelijk en professioneel advies bij het kiezen van de juiste relaxfauteuil. Het is immers erg belangrijk dat u comfortabel zit en dat de relaxfauteuil aansluit bij uw interieur.

zitcomfort collectie relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen 9

In een relaxfauteuil moet u heerlijk kunnen ontspannen en de fauteuil moet in uw interieur passen. Daarom zijn er bij Profita vele mogelijkheden in onze grote collectie relaxfauteuils.

zitcomfort bankstellen hoekbanken fauteuils relaxfauteuils 231

U kunt zelf kiezen tussen veel verschillende soorten stoffen, afwerkingen, poten en zitdieptes. Onze verkoopadviseurs helpen u graag om de verschillende mogelijkheden duidelijk aan u uit te leggen.

zitcomfort relaxfauteuils gealux bela reeks van 3

Ook vindt u relaxbanken bij ons in de showroom. Deze banken zijn handmatig of elektrisch verstelbaar en zorgen voor een comfortabele houding.

zitcomfort collectie relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen 23

Bij ons vindt u een zeer ruime collectie top-merken relaxfauteuils in de regio Eindhoven. U kunt bij ons terecht voor een relaxfauteuil van onder andere: Fitform, Himolla, Leolux, Strässle, Musterring, Skalma, Gealux, Conform, Kebe, Varier, De Toekomst en Wellco.

zitcomfort collectie relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen 20

 

Profita is erkend dealer van Fitform. Dit merk staat bekend om haar grote kwaliteit en vele mogelijkheden. De stoel kunt u verstellen tot u in een hart-balans houding terecht komt, waarbij u horizontaal ligt in volledige ontspanning. Ook is Fitform vakkundig op het gebied van sta-op hulpmiddelen.

zitcomfort collectie relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen 17

De meeste fauteuils uit de collectie hebben een sta-op hulp ingebouwd, die u en de fauteuil omhoog lift zodat u gemakkelijker op kunt staan. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stoffen of leren relaxfauteuil. Het hangt van uw voorkeuren en interieur af, of u voor stof of leer moet kiezen. Onze verkoopadviseurs helpen u graag om uw keuze makkelijker te maken door een professioneel advies te geven.

zitcomfort collectie relaxfauteuils bij profita comfortabel wonen 3

Profita beschikt over een uitgebreid programma aan relaxfauteuils van topmerk Himolla. De relaxfauteuils van deze fabrikant staan bekend om haar hoge comfort en nieuwste technologieën. De sta-op functies zijn van hoge kwaliteit, net als de bediening. U bent welkom in onze showroom om de Himolla fauteuils te zien en ervaren. Ook voor professioneel advies of hulp kunt u bij ons langskomen in onze vestiging te Aalst-Waalre, regio Eindhoven.

 

Bij ons geniet u altijd van persoonlijk zit advies. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld eetkamertafels en eetkamerbanken.

 

Top kwaliteit van De Toekomst relaxfauteuils
Mooie moderne relax fauteuils van Conform.  
Relaxfauteuils met op-sta-hulp van onze sta-op-stoelen collectie.
Profita is dealer van Fitform op-sta-stoelen op maat.
Relaxfauteuils van Musterring.
Onze dochter Lineo Moderne Interieurs biedt u een grote collectie design relaxfauteuils.
 
Meer zien van onze collectie: zitcomfort

U kunt ook een kijkje nemen in onze relaxfauteuil webshop.