meubelen Profita meubelzaak woonwinkel Eindhoven

Ruime keuze meubelen regio Eindhoven van o.a. massief eiken en moderne meubels in lak. Complete meubel programma's voor een sfeervol interieur. Kasten, tafels, stoelen en barkrukken. Bij Profita kunt u kiezen uit klassieke, moderne en design meubelen.

Van massief houten meubelen tot modern gelakte meubelen die voor u naar wens op maat worden gemaakt. Tv/audio meubels, zoals bv hangende/zwevende dressoirs en kasten, tafels en stoelen passend voor iedere woonstijl. Onze interieuradviseurs helpen u graag met het vinden naar de voor u en uw interieur perfect passende keuze. Graag combineren wij samen met u alles tot één perfect geheel. 

 

 

eetkamer Bert Plantagie

 

Compleet woonprogramma Musterring 
 

musterring kara system wandmeubel

 

Compleet kastenprogramma bij Interstar
 

meubelen compleet kasten programma bij interstar

In onze meubelwinkel van 6000 m2 bij Eindhoven vindt u een ruime keuze aan meubelen.

Van romantisch klassiek tot strak en modern. Alle meubelen voldoen aan de hoogste normen. Als meubelzaak zijn wij erkend dealer van vele topmerken, dus u kiest voor kwaliteit.   
 
 Collectie gelakte en moderne meubelen
 

meubelen collectie gelakte meubelen

Klassieke en moderne uitvoeringen van kasten en dressoirs in eiken, kersen en gelakte uitvoering.

Uw interieur wordt één geheel wanneer u uit dezelfde collectie een prachtige kast of dressoir kiest. U heeft volop keuze uit echte massieve klassieke meubelen of strakke moderne kasten met een prachtige afwerking.
 

meubelen klassieke en moderne uitvoeringen

Alle meubel stijlen bieden mooie kasten. Bij klassieke meubelen vindt u dit meer terug in de sierlijsten, bij de moderne kasten ziet u dit in de kleurafwerking en strakke belijning. Er zijn ook kasten met ingebouwde electrische haarden. U vindt in onze showroom een kast die past bij uw smaak en interieur.  

Landelijke en moderne eetkamers vindt u bij Profita Comfortabel Wonen.

U kunt kiezen uit een grote collectie aan eetkamertafels bij Profita. We hebben klassieke, landelijke en moderne eetkamer tafels in de showroom staan. Ook uitschuif tafels en tafels op maat gemaakt. Bekijk hier onze ruime keuze aan eetkamers of breng een bezoek aan onze meubelwinkel voor Eindhoven, Eersel, Reusel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven en omgeving om uw wensen te realiseren.
 
Klassieke en moderne eetkamers 
 

musterring nizzza eetkamerstoelen

 

Collectie eetkamertafels
 

Designmeubelen mobitec float eetkamer

Salontafels met een mooie uitstraling van massief eiken of een moderne salontafel van glas of gelakte materialen.

Bij ons vindt u zowel klassiek als moderne salontafels. Profita is dealer van prachtige topmerken zoals BKS Meubelen, Musterring en Leolux. Bezoek ons in Aalst-Waalre en ontdek welke salontafel voor u bestemd is. U kunt bij ons altijd gratis voor de deur parkeren. 
 
Mooie salontafels hout glas of lak

 

Keukentafels en barkrukken in alle soorten en maten.
Profita heeft één van de grootste collecties aan kwaliteits barkrukken in de winkel van heel Noord-Brabant. U bent van harte welkom in onze showroom om alle barkrukken uit te proberen. Een barkruk samen met een bijpassende bartafel maakt de perfecte combinatie en creëert u een mooi geheel in uw woning. 
 

Barkrukken met vaste hoogte voor bartafels

Verstelbare barkrukken met gasveer

Hoge barkruk met draaischijf 

.meubelen keukentafels en barkrukken in alle soorten en maaten

 

Landelijke en moderne eetkamers vindt u bij Profita Comfortabel Wonen.

U kunt kiezen uit een grote collectie aan eetkamertafels bij Profita. We hebben klassieke, landelijke en moderne eetkamer tafels in de showroom staan. Ook uitschuif tafels en tafels op maat gemaakt. Bekijk hier onze ruime keuze aan eetkamers of breng een bezoek aan onze meubelwinkel voor Eindhoven, Eersel, Reusel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven en omgeving om uw wensen te realiseren.

 

bks sheffield meubelen bij profita comfortabel wonen

 

Collectie Landelijke en Klassieke meubelen
 

wandmeubel bks dover landelijke meubelen bij profita comfortabel wonen

Volledige service

Onze ervaren adviseurs helpen u graag met het maken van de voor u beste keuze en hebben alle tijd en aandacht voor u. Telefonisch of bij ons in de meubelzaak. Profita biedt in één winkel alles voor een complete woninginrichting.