Profita Comfortabel Wonen meubelzaak in regio Eindhoven

Grote meubelzaak regio Eindhoven, mooie kwaliteitsmeubelen op 6000 m2

Meubelzaken voor Eindhoven, Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven, Bladel, Reusel, Nuenen, Geldrop en omgeving met persoonlijk advies. Ook vanuit andere plaatsen in Nederland bent u van harte welkom.

6000m2 bedden - meubelen - banken - vloerbekleding - raamdecoraties. Van advies tot plaatsing wordt door ons verzorgd.

Kwaliteits meubelen met interieuradvies

Mooie kwaliteitsmeubelen in de regio Eindhoven vindt u bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen. Familiebedrijf Profita is een van de grote meubelzaken bij Eindhoven, met daarbij in huis gespecialiseerde afdelingen gordijnen en vloerbedekking. Zo kunt u makkelijk perfect alles combineren tot één mooi geheel, op één adres. Onze vakkundige interieuradviseurs helpen u graag met persoonlijk interieuradvies voor het maken van de beste keuzes. In onze grote meubelzaak kunt u uw nieuwe bankstel meteen combineren met een prachtig karpet en mooie gordijnen om uw zithoek helemaal af te maken. Voor luxe meubelen in de regio Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor Eersel, Bergeijk, Veldhoven en omgeving zijn wij u graag van dienst.

Bent u op zoek naar nieuwe meubelen, op maat gemaakt, voor uw woning? Bij Profita bieden wij u de keuze uit een grote en diverse collectie, zoals de woonprogramma’s van Musterring, de kastenprogramma’s van Interstar en de meubelcollectie van Bert Plantagie.

Kijk hier voor meer informatie over: Collectie landelijke en moderne meubels

Moderne meubelen bij meubelzaak eindhoven profita

Moderne TV / Audio meubelen

Wilt u uw TV en audioapparaten uit het zicht hebben en mooi verwerken in een TV/Audiomeubel? Dan bent u bij Profita aan het juiste adres. Onze interieurstylisten helpen u graag bij het ontwerpen van uw TV/Audiomeubel op maat.

Kijk hier voor meer informatie over: Collectie TV en audio meubelen

Complete interieurs en wandmeubelen bij woninginrichter profita regio eindhoven

Wandmeubelen op maat

Bij Profita Comfortabel Wonen stelt u zelf, samen met onze professionele verkopers, uw meubelen naar wens samen. Van stoelen tot aan tafels en van kasten tot aan dressoirs, alles is mogelijk! Wij verzorgen uw volledige interieurinrichting inclusief vloer- en raambekleding.

Kijk hier voor meer informatie over: Collectie eigentijdse tot moderne exclusieve meubelen en wandmeubelen

Hoekbanken en banken bij meubelspeciaalzaak profita eindhoven musterring

Banken, hoekbanken en relaxfauteuils bij meubelspeciaalzaak Profita

Collectie comfortabel en mooi vorm gegeven banken, hoekbanken en relaxfauteuils. Bij zitspecialist Profita heeft u de keuze uit vele opstellingen.

Kijk hier voor meer informatie over: Collectie traditionele en moderne hoekbanken

Mooie hoekbanken en bankstellen bij meubelzaak eindhoven profita

Kwaliteit van topmerken zoals Musterring, Bert Plantagie, Hofstede en meer

Onze bankstellen en relaxfauteuils zijn van topmerken zodat u voor kwaliteit kiest. Wij adviseren u graag over alle bekledingsmogelijkheden en opstellingen.

Kijk hier voor meer informatie over: Collectie traditionele en moderne luxe bankstellen

Eetkamertafels en eetkamerstoelen bij meubelspeciaalzaak profita regio eindhoven

Eetkamertafels en stoelen

Het ontbijt, de lunch en het diner zijn misschien wel de belangrijkste momenten van de dag. Een sfeervolle eethoek is dan ook van grote waarde. Bij Profita kiest u uw eetkamertafel en eetkamerstoelen die volledig afgestemd worden op uw persoonlijke wensen. Modern, klassiek of landelijk, het is allemaal mogelijk.

Kijk hier voor meer informatie over: Collectie moderne eetkamer tafels, stoelen en eetbanken

Bedden en slaapkamers bij complete woninginrichter interieuradvies meubelzaak eindhoven

Bedden en slaapkamers

Een goede nachtrust is erg belangrijk en daarvoor bent u bij Profita aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het kiezen van uw perfecte ledikant en/of boxspring inclusief matrassen, toppers en spiraalbodems. Bent u op zoek naar een volledig nieuwe slaapkamer, ook dan geven wij u advies voor bedden en slaapkamerkasten op maat, inclusief eventuele stoffering.

Kijk hier voor meer informatie: Collectie bedden boxsprings en slaapkamers

Raamdecoratie gordijnenspecialist meubelzaak profita regio eindhoven

Gordijnen, vitrages en inbetweens

Van overgordijnen tot aan jaloezieën en van glasgordijnen tot aan rolgordijnen. Gordijnspecialist Profita Comfortabel wonen biedt u een ruime collectie aan raambekleding en raamdecoratie. Wij meten, maken en plaatsen alle raambekleding voor u.

Kijk hier voor meer informatie over: Collectie gordijnen en raamdecoratie

Shutters en binnenzonwering bij meubelzaak en woninginrichter profita met advies
Luxaflex® en shutters

Luxaflex® is geschikt voor iedere woning. Alle mogelijkheden van Luxaflex® vindt u in onze collectie. Shutters geven een bijzondere en prachtige uitstraling. Stel samen met onze professionele verkopers uw ideale raamdecoratie samen.

Kijk hier voor meer informatie: Collectie luxaflex shutters en binnenzonwering

Karpetten tapijt en vloerbekleding bij meubelzaak profita eindhoven specialist

Karpetten naar wens op maat en vorm

Een karpet maakt uw woonkamer helemaal compleet. Bij karpetspecialist Profita helpen wij u graag bij het kiezen of samenstellen van uw favoriete karpet. U bepaalt de maat en het materiaal.

Kijk hier voor meer informatie: Collectie klassieke vintage en exclusieve design karpetten

Complete service

Onze toegevoegde waarde ervaart u in onze service. Wij komen altijd zelf meten en plaatsen en nemen u al het werk uit handen. Moeten er bijvoorbeeld meubels verplaatst worden? Of oud tapijt verwijderd? Of wilt u graag dat wij uw oude bank of bed bij vrienden of kennissen afgeven? Dit alles is mogelijk!

Complete meubelspeciaalzaak en woninginrichting betekent dat u kunt slagen voor meubelen, bankstellen, relaxfauteuils, slaapkamers, slaapkamerkasten, karpetten, vloerbekleding en raambekleding en meer. Zo vindt u ook een grote collectie barkrukken in onze meubelwinkel. U bent van harte welkom in onze grote meubelzaak in Brabant om ook te genieten van luxe meubelen en perfect advies van ervaren vakmensen.

Wilt u graag een (compleet) interieuradvies ? Breng dan fotos, plattegrond en bv een lade voor de kleur mee. U kunt hier ook meteen een afspraak inplannen: interieuradvies afspraak.

Welkom bij Profita.
Wij zijn gelegen in de regio Eindhoven, direct aan de snelweg.